ΣΤΙΒΟΣ

Φιλιππίδης: «Να περάσω τα έξι μέτρα»

φιλιππίδης-να-περάσω-τα-έξι-μέτρα-597762

Να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ και να φτάσει τον πήχη πάνω από τα έξι μέτρα, έθεσε ως άμεσο στόχο ο Κώστας Φιλιππίδης, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM.

Απώτερος στόχος για τον Βολιώτη ρέκορντμαν του αγωνίσματος σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, είναι μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ερχόμενου καλοκαιριού στο Πεκίνο και να φτάσει το πανελλήνιο ρεκόρ στα έξι μέτρα. Ο Κώστας Φιλιππίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία του.

«Φέτος, ο προγραμματισμός έγκειται στο Πεκίνο και θα λειτουργήσει σαν προετοιμασία και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου στο Ρίο. Εχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία για τον ανοιχτό στίβο, ετοιμάζομαι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο. Απώτερος στόχος είναι το Ρίο και ενδιάμεσος στόχος είναι και το Παγκόσμιο του κλειστού. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, ελπίζοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα. Δουλεύουμε για τα έξι μέτρα. Ο,τι έχει γίνει στην προπόνηση, είναι θεωρία. Θέλω να φτάσω το πανελλήνιο ρεκόρ στα έξι μέτρα σε επίσημο αγώνα» τόνισε ο Φιλιππίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου