ΒΟΛΕΪ

Νίκες για τις ομάδες βόλεϊ του Γ.Σ.Α.

νίκες-για-τις-ομάδες-βόλεϊ-του-γ-σ-α-597772

Με νίκες προχώρησαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες βόλεϊ του Γ.Σ. Αλμυρού στις κατηγορίες Γυναικών και Κορασίδων.

Για την Β’ Εθνική η Γυναικεία ομάδα αγωνίστηκε εκτός έδρας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με τη Νίκη Βόλου, πετυχαίνοντας σημαντική και άνετη νίκη για την παραμονή στην κατηγορία με 0-3 σετ και σκορ 15-25, 22-25, 12-25.

Απομένουν πλέον ακόμη 2 παιχνίδια για την ομάδα του Π. Ξύδη, με τον Αμπελώνα εκτός έδρας για τον εξ αναβολής αγώνα από τον πρώτο γύρο, και ένα εντός έδρας επίσης με τον ίδιο σύλλογο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για την εξασφάλιση της παραμονής ο Γ.Σ.Α χρειάζεται μία νίκη στα προσεχή δύο ματς.

H ομάδα των Κορασίδων επικράτησε εντός έδρας με 3-0 σετ επί του Φιλαθλητικού Λάρισας παίζοντας όμορφο βόλεϊ, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο που κατέκλυσε με την παρουσία του για ακόμη μια φορά το κλειστό Γυμναστήριο του Αλμυρού.

Το σκορ στα τρία σετ ήταν: 25-15, 25-11, 25-15.

Πολύ κρίσιμο αγώνα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα εξαρτηθεί η 2η ή 3η θέση του ομίλου, δίνουν την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου στις 1:00 το μεσημέρι και πάλι στο κλειστό του Αλμυρού οι Κορασίδες του Γ.Σ.Α. με αντίπαλο την Ε.Α. Λάρισας.

Με την κατάληψη της δεύτερης θέσης η ομάδα θα έχει ευνοϊκότερη κλήρωση -με ομάδες μικρότερης κατηγορίας- στα play off, για την είσοδο στο final 4.

Παίκτριες, προπονητής και παράγοντες προσκαλούν το φίλαθλο κοινό να παρευρεθούν και να στηρίξουν την σημαντική και δύσκολη προσπάθεια των κοριτσιών, που σημειωτέον αποτελούν εκτός των Κορασίδων και την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ, συνεχίζοντας να χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες στο σύλλογο και κατ’ επέκταση στην πόλη του Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου