ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει και νίκη και μπόνους!

θέλει-και-νίκη-και-μπόνους-597862

Ο Ολυμπιακός Βόλου στις Σέρρες εξασφαλίζει θέση στα πλέι οφ και στην Καρδίτσα παίρνει βαθμό στο ξεκίνημά του

Στο αυριανό (3μ.μ.) ματς στις Σέρρες με τον Εθνικό, στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League, είναι στραμμένο το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού με νίκη η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κλειδώνει τη 2η θέση στα πλέι οφ και αρχίζει να σκέφτεται την άνοδο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων να εστιάζουν την προσοχή τους στην αυριανή νίκη – εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ, αλλά υπάρχει και το κίνητρο της κατάληψης 2ης θέσης και έτσι θα επιδιώξουν να πετύχουν νίκες τόσο στις Σέρρες αύριο, όσο και την άλλη Κυριακή στην Καρδίτσα στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Στόχος πλέον είναι να τερματίσουν όχι απλά στη δεύτερη θέση αλλά και να μπουν με ένα βαθμό στα πλέι οφ, έχοντας αποκτήσει διαφορά τριών βαθμών από την ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση.

Για να πάρει την 2η θέση ο Ολυμπιακός απλά χρειάζεται μία νίκη στις Σέρρες αύριο κόντρα στον Εθνικό Σερρών χωρίς να νοιάζεται για τα αποτελέσματα της Λαμίας και της ΑΕΛ και χωρίς να περιμένει με άγχος το τελευταίο ματς στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα και να είναι 10 αγωνιστικές αήττητη, να παραμείνει για 8 αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ και να μπει με άλλο αέρα στην τελική ευθεία για να διεκδικήσει την άνοδο που έχασε τις δύο προηγούμενες χρονιές, όταν μάλιστα εμφανίζονταν ως φαβορί!

Στην ουσία ο Ολυμπιακός Βόλου κρατώντας χαμηλά τους τόνους έχοντας δείξει θετικά αγωνιστικά στοιχεία, θέλει να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα που θα δίνουν τα πολλά μπόνους στους πρώτους και να κάνει την έκπληξη, όπως έκαναν κι άλλες ομάδες πέρσι εις βάρος όμως της βολιώτικης ομάδας!

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι με ενδεχόμενη νίκη του αύριο Σαββάτο δεν θα τον ενδιαφέρουν αν οι «από κάτω του» κερδίσουν, αφού αν κερδίσει η Λαμία την Καλαμαριά θα είναι τρίτη αφήνοντας έξω τη Λάρισα την οποία δεν την ευνοεί καμία ισοβαθμία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλεονέκτημα απέναντι σε Λαμία και Λάρισα που μένει έξω και σε τριπλή ισοβαθμία. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στις ισοβαθμίες αφού μετρά δύο νίκες αυτή τη σεζόν απέναντι στη Λάρισα, ενώ παρότι έχει μία ήττα και μία νίκη με την ομάδα της Λαμίας διαθέτει καλύτερη επίθεση (τελευταίο κριτήριο). Ετσι η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει μία νίκη για να τερματίσει στη 2η θέση κι ενώ ο Ηρακλής έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρωτιά στον όμιλο και θα πάρει το μπόνους των τριών βαθμών συν τους βαθμούς που θα προκύψουν από τη διαφορά που θα έχει από την τρίτη ομάδα της κατάταξης (σήμερα δηλαδή θα είχε + 8, ενώ η ΑΕΚ +9).

Αγωνιστικά η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την αυριανή αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της με τον Αλέξανδρο Νικολιά χθες να γυμνάζεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά επιστρέφει μετά την τιμωρία του μαζί με τους Στάθη Ρόκα και Αλέξανδρο Ζέρη…

Απόντες από την αναμέτρηση των Σερρών θα είναι ως γνωστό οι Γιαλούσης, Μπιτάνγκ και Κυζιρίδης, που έχουν δηλωθεί για να εκτίσουν την ποινή τους.

Γιαννουλάκης στις Σέρρες

Ο Γιώργος Γαννουλάκης από τα Χανιά ορίστηκε να σφυρίξει στις Σέρρες την αναμέτρηση του Εθνικού Σερρών με τον Ολυμπιακό Βόλου αύριο, Σάββατο 28/3 στις 15:00, για την 25η αγωνιστική της Football League. Βοηθοί του ο Εμμ. Καλφάκης από τα Χανιά και ο Ι. Βάντσης από τη Δράμα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δ. Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Γιαννουλάκης ήταν διαιτητής πρόσφατα στο Βόλο στο νικηφόρο ματς κόντρα στον Αιγινιακό, ενώ την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και της Ζακύνθου θα διευθύνει ο Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Αναλυτικά οι διαιτητές στα αυριανά ματς:

15.00: Λαμία – Καλαμαριά

Διαιτητής: Τσαμούρας (Πειραιά)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Κουρέντας (Τρικάλων)

Τέταρτος: Φώτης (Εύβοιας)

15.00: Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Σαμοΐλης (Αθηνών)

Τέταρτος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

15.00: Φωκικός – Τύρναβος

Διαιτητής: Βράκας (Εύβοιας)

Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Γκαβέρας (Αχαΐας)

Τέταρτος: Σφακιανάκης (Αθηνών)

15.00: ΑΕΛ – Ζάκυνθος

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάδος (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών)

Τέταρτος: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

15.00: Εθνικός Σερρών – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Καλφάκης (Χανίων), Βάντσης (Δράμας)

Τέταρτος: Καραντώνης (Ημαθίας)

15.00: Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Σίπκας (Πέλλας)

Τέταρτος: Σελεμίδης (Πέλλας)

Οι Austrian Boys στις Σέρρες

Εκδρομή στις Σέρρες διοργανώνει ο σύνδεσμος Austrian Boys. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Φθάνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται αύριο Σάββατο στις 15.00 στις Σέρρες με τον τοπικό Εθνικό. Εμείς θα ακολουθήσουμε και σε αυτόν τον αγώνα την ομάδα διοργανώνοντας εκδρομή. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να έρθουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσουν συμμετοχή».

Συν δύο στις Σέρρες

Στον Εθνικό Σερρών στη διάθεση του Αλέξη Αλεξίου τέθηκαν οι Μενέλαος Κωφοκώτσιος και Σπύρος Νικολίτσας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπωρούσαν και γυμνάζονται κανονικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου