ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Τουρκία ο Πάτσης

στην-τουρκία-ο-πάτσης-640650

Μετά την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ο πρώην πλέον πρόεδρος της, Ανδρέας Πάτσης, ξεκίνησε από χθες και επίσημα επαγγελματική δραστηριότητα στην Τουρκία. Μάλιστα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ωρα» σημειώνεται πως έχει προτάσεις να αναλάβει κάποια ομάδα στο Καζακστάν, κάτι που δεν δείχνει ωστόσο να αποτελεί άμεσα προτεραιότητα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Μέχρι πρότινος ο Ανδρέας Πάτσης, μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Βόλου. Στην πρωτεύουσα στεγάζεται (Βασιλίσσης Σοφίας) η έδρα των δικηγορικών του επιχειρήσεων. Στην Αραβία συνεργάζεται και διατηρεί στενή φιλία με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, τον σεΐχη του Αμπού Ντάμπι Ταχνούν Μπιν Ζάιεντ Αλ Ναχιάν. Τους τελευταίους μήνες έσβησε το θεσσαλικό δρομολόγιο έπειτα από την οικειοθελή αποχώρηση από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και εσχάτως, την θέση του Παγασητικού έλαβε ένα νέος προορισμός… made in Turkey! Μην ψαρώνετε. Το νέο deal δεν είναι ποδοσφαιρικής, αλλά αμιγώς δικηγορικής απόχρωσης. Μετά το πλουσιότερο εμιράτο της Μέσης Ανατολής ο Ανδρέας Πάτσης, βάζει μπροστά το σχέδιο… κατάκτησης (και) της Τουρκίας! Το δικηγορικό γραφείο του στην Ελλάδα σε συνεργασία με ένα εξίσου μεγάλο νομικό γραφείο στη γειτονική χώρα με επικεφαλής τον Οκάν Χεμσινλίογλου (αριστερά στη φωτ.) ίδρυσαν την εταιρεία «BOSPHORUS LAW FIRM» με έδρα σε πρώτη φάση την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχει κανείς παρά να σερφάρει στην ιστοσελίδα (www.bosphoruslawfirm.com) της διεθνούς δικηγορικής φίρμας στο Διαδίκτυο. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια κι οι ανακοινώσεις έγιναν χθες Δευτέρα στο μουσείο Σαμπαντζί, το σπουδαιότερο ιδιωτικό μουσείο της Κωνσταντινούπολης, γνωστό για τις πολύ σημαντικές και πρωτοποριακές εκθέσεις του, όπως η περιοδική του 2006 για τον Πάμπλο Πικάσο, με 135 έργα από όλες τις περιόδους του καλλιτέχνη, που ήταν και η πρώτη σημαντική έκθεση στη γειτονική χώρα αφιερωμένη σε ζωγράφο της Δύσης.

Στην υψηλή λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη και η Αλεξάνδρα Πάλλη αντιπρόεδρος της Eurocommerce (θεσμικός σύμβουλος της Commission, εκπροσωπώντας την Ευρωπαϊκή Ενωση Ομοσπονδιών και Ενώσεων Εμπορικών Επιχειρήσεων) και αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών)

Παρεμπιπτόντως με τον Βαρθολομαίο ο Ανδρέας Πάτσης συναντήθηκε και τον περασμένο Ιούλιο, όταν μαζί με την αντιπροσωπεία της Νίκης Βόλου πραγματοποίησαν ιστορική επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη.

Οσο για την επόμενη αμιγώς ποδοσφαιρική μπίζνα…; Επί του παρόντος δεν φαίνεται κάτι στον κοντινό ορίζοντα, πέρα από κάποιες προτάσεις για αγορά συλλόγου στο μακρινό Καζακστάν (!) χωρίς πάντως να του κάνουν ιδιαίτερο… γκελ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου