ΤΟΠΙΚΟ

Με ρεκόρ στο Βόλο το Coca – Cola Cup

με-ρεκόρ-στο-βόλο-το-coca-cola-cup-645643

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών έγινε στο Βόλο και στο Volos Football Land στο Φυτόκο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Coca – Cola Cup.

Αθλητές από 13 έως 19 ετών συμμετείχαν στο τουρνουά σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Σε δύο Σαββατοκύριακα στο Βόλο, στο κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, ξεπεράστηκε κάθε προσδοκία. Συνολικά εμφανίστηκαν 207 ομάδες, έξι περισσότερες από τις 201, που αποτελούσαν και αριθμό ρεκόρ για την πόλη μας που είναι 2η μετά την Αθήνα.

Στις εγκαταστάσεις του Volos Football Land εκατοντάδες νέοι τα έδωσαν όλα για την μπάλα. Ο καιρός ήταν σύμμαχος σε μια διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε μαζικότατη συμμετοχή. Μόνο στην κατηγορία 13-15 ετών, στις δυο πρώτες μέρες, έδωσαν το «παρών» 70 ομάδες.

Πολύς κόσμος βρέθηκε και το δεύτερο Σαββατοκύριακο, με τους αγώνες να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες.

Ολα αυτά οδήγησαν σε συναρπαστικές μάχες, μέχρι την ανάδειξη των έξι ομάδων, που πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της περιφέρειας της Κεντρικής Ελλάδας.

Ιδού και οι νικητές:

  • Κατηγορία 13-15 ετών: Π.Γ – Bursaspor
  • Κατηγορία 16-17 ετών: Kουβανέζοι – Οι άπαιχτοι του Αλιβερίου
  • Κατηγορία 18-19 ετών: Πάτερ Μπορίσοφ – Αμπελαλέ

Η adidas βράβευσε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές κάθε κατηγορίας. Ηταν οι Αλέξανδρος Τσιανάκας (13-15 ετών, Π.Γ), Θανάσης Τόμπρας (16-17 ετών, Κουβανέζοι), Αβραάμ Μαρούφ (18-19 ετών, Pokemon).

Η καλή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στις εγκαταστάσεις του Volos Football Land έχει καθιερώσει πλέον του τουρνουά της Coca Cola ως ένα από τα πλέον πετυχημένα στη Μαγνησία γεγονός που μαρτυρά από μόνος του ο αριθμός των συμμετοχών.

Το τουρνουά μετακομίζει τώρα ταυτόχρονα σε Λάρισα και Τρίκαλα για το ερχόμενο σαββατοκύριακο 28/2-1/3, όπου οι συμμετέχοντες έχουν δώσει ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Larisa Sports Center (7ο χλμ Λάρισας – Τρικάλων) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμητρα Απόλλων (Μπαλκούρα Τρικάλων).

Το Coca – Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca – Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου