ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Μακάρι να επιστρέψω στη Νίκη Βόλου»

βοσνιάδης-μακάρι-να-επιστρέψω-στη-νί-696415

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με το εντυπωσιακό 4-1 από την έδρα του Λεβαδειακού και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά για τον τεχνικό του Αλέκο Βοσνιάδη ο βασικός στόχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι η άνοδος στη Super League, κάτι που πέτυχε πέρυσι με την ομάδα της Νίκης Βόλου, στην οποία και επιθυμεί να ξαναβρεθεί μετά από δηλώσεις που έκανε. Ο Μακεδόνας τεχνικός μιλώντας στον Sport24 και με αφορμή τον αγώνα της Λιβαδειάς, αναφέρθηκε και στη Νίκη Βόλου λέγοντας συν τοις άλλοις πως «Με τέτοιο κόσμο δεν χάνονται οι ομάδες».

Για τον βασικό στόχο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»: «Ο στόχος είναι η ομάδα να επανέλθει στη Σούπερ Λιγκ. Ξέρουμε ότι ο στόχος να μπούμε στα πλέι οφ είναι δύσκολος. Για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν χρόνο».

Για το αν ήταν αδιάφορος ο Λεβαδειακός: «Πιστεύω ότι ποτέ ο Λεβαδειακός δεν είδε έτσι το ματς. Δεν του βγήκε το παιχνίδι. Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, αλλά πετύχαμε γρήγορα δύο γκολ και βρήκαμε κουράγιο. Μία ομάδα Σούπερ Λιγκ όταν βρίσκει ευκαιρία για έναν ακόμα γύρο στο Κύπελλο δεν είναι αδιάφορη».

Για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ: «Οπωσδήποτε υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, αλλά μην ξεχνάτε ότι είμαστε ο Απόλλων. Στόχος μας είναι να περάσουμε στα παιδιά ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Θα διεκδικήσουμε στα ίσα την άνοδο. Η βάση σε μία ιστορική ομάδα υπάρχει για να την άνοδο. Θα δώσουμε τη μάχη μας».

Για την εικόνα του Απόλλωνα: «Από τότε που ήρθα στην ομάδα, έχουμε βελτιώσει την εικόνα, έρχονται τα αποτελέσματα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Οι ποδοσφαιριστές είναι φιλόδοξοι, έχουμε την τύχη να έχουμε και έμπειρα παιδιά. Μακάρι να πάμε μέχρι το τέλος όπως είμαστε τώρα και να διεκδικήσουμε τα πάντα. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Ο κόσμος μαζεύτηκε γρήγορα γύρω από ην ομάδα. Διακρίνω και μεγάλη διάθεση από την διοίκηση και μας αφήνει να δουλέψουμε».

Για τη Νίκη Βόλου, την οποία ανέβασε στη Σούπερ Λιγκ: «Από την ώρα που έφυγα δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Ισως να μην άντεξαν την πίεση. Ισως νόμιζαν ότι είναι κάτι εύκολο. Μερικές φορές υπάρχει έπαρση. Με τέτοιο κόσμο πάντως δεν χάνονται οι ομάδες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δεμένοι είναι με τον σύλλογο. Θα ξαναβρεί το δρόμο της η Νίκη Βόλου, μακάρι να μπορέσω να ξαναδουλέψω εκεί. Δεν έφυγα με πικρία. Αυτό που έχω με τον κόσμο δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς».

Για τη διαφορά μεταξύ Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ: «Η διαφορά είναι στην οργάνωση. Οταν έβλεπα τι γινόταν το καλοκαίρι, έλεγα ότι θα έπρεπε κάποιος να τους συμβουλέψει. Δυστυχώς, μετά από όλα αυτά είναι η πρώτη ομάδα που έφυγε από τη μεγάλη κατηγορία».

Για το ποιος θα πάρει πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ: «Ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που το διεκδικούν. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν περισσότεροι διεκδικητές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου