ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επίσημα Σκούρτης στον Αστέρα

επίσημα-σκούρτης-στον-αστέρα-699881

Ο Βασίλης Σκούρτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης μετά την εξάμηνη θητεία του στην ομάδα της Νίκης Βόλου, από την οποία και έμεινε ελεύθερος. Ο 22χρονος επιθετικός αποτέλεσε μάλιστα τον πρώτο σκόρερ των κυανόλευκων, σκοράροντας μάλιστα στην πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη. Οι Αρκάδες συμφώνησαν για συνεργασία 3,5 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη. Ο Ελληνας επιθετικός, γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1992, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 12».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Σκούρτης τόνισε:

«Είπα αμέσως «ναι» στην πρόταση του Αστέρα. Ηθελα πολύ να έρθω στην Τρίπολη. Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα. Εβλεπα τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Αστέρα και ζήλευα, με την καλή έννοια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε τέτοια ματς. Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης και έχω στόχο να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω καλά για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ που με επέλεξαν και θέλω να ξέρουν πως θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Σε όλες τις ομάδες φορούσα το 9, αλλά εδώ το έχει ένας πολύ καλός επιθετικός, ο Μπαράλες, οπότε διάλεξα το 12».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου