ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θυμήθηκαν ένδοξες στιγμές προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους

θυμήθηκαν-ένδοξες-στιγμές-προσφέρον-747762

Φιλανθρωπικό τουρνουά παλαιμάχων διοργανώθηκε χθες στο ΕΑΚ, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου. Σε αυτό συμμετείχαν οι ομάδες «Ομόνοια», «Μπισκότα Παπαδοπούλου», οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και ομάδα επίλεκτων ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, να πατήσουν χορτάρι, να συναντήσουν φίλους, να φορέσουν ξανά σορτσάκι και ποδοσφαιρική φανέλα, δείχνοντας και στους νεότερους ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Η είσοδος στο ΕΑΚ για την παρακολούθηση του τουρνουά έγινε έναντι ενός συμβολικού εισιτηρίου και τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλιστα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πραγματοποίησε κλήρωση τριών υπογεγραμμένων εμφανίσεων από τους παίκτες της ομάδας και κασκόλ, στους παρευρισκόμενους φιλάθλους.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρία παιχνίδια. Αρχικά, αγωνίστηκε η ομάδα «Μπισκότα Παπαδοπούλου» με τους επίλεκτους παλαιμάχους, με τους πρώτους να επικρατούν με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια (και τα τρία παιχνίδια διήρκησαν 35 λεπτά) για τους επίλεκτους άνοιξε το σκορ ο Πανουργιάς, με τον Φέκα να ισοφαρίζει.

Στο δεύτερο ημιτελικό, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου νίκησαν με 2-0 την Ομόνοια, με τον Καραμίχαλο να προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής ποιότητας στους παρευρισκομένους, τον Καλόγηρο να κόβει και να ράβει στη μεσαία γραμμή και τον Διαμαντάρα να σκοράρει και τα δύο τέρματα, χαρίζοντας την πρόκριση στον τελικό. Εκεί, τη νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Παπαδοπούλου με 2-0 απέναντι στους ερυθρόλευκους. Διαιτητές ήταν οι Νίκος Παλιούρας, Δημήτρης Σακκάς και Ευαγγελία Μπασδάνη.

Για τις τέσσερις ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Δουλάς, Πρέκας Ν., Πρέκας Λ., Μανώλης, Καραγιώργος, Τζούμας Χ., Φέκας, Παπαγεωργίου, Ντάγκας, Γιάγκος, Ευθυμίου, Τζούμας Λ., Ζάχος, Ιβάνοφ.

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου: Θεοδωρίδης, Αλιάτης, Γάτος, Βαλαρούτσος, Μαυροδήμος, Μάνδαλος, Καλόγηρος, Καραμίχαλος, Διαμαντάρας, Μαλακασιώτης, Σιγάλας, Χανταμπάκης, Οικονόμου, Παπασακελλαρίου, Μπότσης.

Ομόνοια: Πατσιαντάς Γ., Γκέκας, Πάσχος, Σβερόνης, Συρβανίδης, Παπαρίζος, Καραΐσκος, Παρασκευάς, Παπαϊωάννου, Σωτήρης, Βενέτης, Σαβάκης, Καλαϊτζίδου, Πατσιαντάς Σ., Γαρουφαλής, Τσουχρίνης, Πολίτης, Κουκόπουλος, Λέτσιος, Τζήμας, Λαγός, Τόλιας, Καλίας.

Ομάδα επίλεκτων ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών: Σαραφίδης, Επιδέξιος, Μπάκας, Πανουργιάς, Ευθυμίου, Καραμποτάκης, Μαμές, Κοντογιώργος, Μπίλης, Ζαντερίου, Παρισάκης, Τσιμπούκης, Μαλανδρινός, Δημητριάδης.

Τέλος, ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, με αφορμή την έκδοση κάρτας ελευθέρας εισόδου των μελών του στο ΕΑΚ, από τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Η σχετική ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Ενωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την έκδοση κάρτας ελευθέρας εισόδου των μελών μας στο ΕΑΚ Βόλου για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας. Η ενέργεια αυτή της Διοίκησης της ΠΑΕ μάς δίνει δύναμη να στεκόμαστε πιο πολύ αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να πετύχει τους στόχους τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου