ΤΟΠΙΚΟ

Β’ ΕΠΣΘ: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Σκόπελος

β-επσθ-πρωταθλήτρια-χειμώνα-η-σκόπελ-748172

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η ομάδα της Σκοπέλου, που επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Πηλέα με 1-0 και αποσπάστηκε με 6 βαθμούς από τους αντιπάλους της, έχοντας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα τον εξαιρετικό απολογισμό των οχτώ νικών, μίας ισοπαλίας και μίας ήττας.

Πηλέας – Σκόπελος 0-1
Σκόρερ:
(91’ Χισάι)

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, με τη Σκόπελο να είναι αυτή που πανηγύρισε. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στα πρώτα λεπτά κι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν πολύ νωρίς, στο 5’, όμως η προσπάθεια του Στιβαχτή σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια του παιχνιδιού χάθηκαν πολλές καλές στιγμές και οι γηπεδούχοι, ειδικά στο δεύτερο μισό, έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ με τους Μπραχιμάι, δύο φορές, και τον Μπρισμπέο, να μην μπορούν να νικήσουν σε τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα της Σκοπέλου. Στο 91’ ένα γέμισμα του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων βρήκε τον Χισάι έξω από την περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Πηλέα.

ΠΗΛΕΑΣ: Τριανατφύλλου, Καζάκης, Καναράς, Δημητρίου (60’ Χατζησταμάτης), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος (30’ Δεδούσης), Αγγέλης, Μπρισμπέος, Ματθαίου (85’ Μακρής), Μπραχιμάι.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Παναγιώτου (80’ Τάσιος), Στιβαχτής, Καραγιώργος, Μπακόπουλος, Χρυσοφός Σ., Προκοπίου, Χρυσοφός Π. (65’ Σκιαθίτης), Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (90’ Βλαχάκης).

Κένταυρος Αργαλαστής – Τοξότης 0-2

Σκόρερ: (40’ Μάρκο, 90’ Γ. Βέτσικας).

«Χτυπώντας» στα τελευταία λεπτά κάθε ημιχρόνου, ο Τοξότης κατάφερε να πάρει το διπλό στο γήπεδο της Γατζέας απέναντι στον Κένταυρο, με τον Μάρκο να σκοράρει στο 40’ και ο Γιώργος Βέτσικας στο 90’.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Πότσκα, Τζίκας, Εκταρίδης (75’ Παπαδημητρίου), Πάπος, Χουχονίκος, Βαρσαμάς, Παππάς (60’ Σαλαμούρας), Γώγος, Ανδρέου (55’ Παπαμαρκάκης), Μπογδανίδης, Ντόνι Νιτσάι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αϊδινής, Τσιβγιούρας (69’ Παπούλιας), Λένα, Αλ. Βέτσικας, Ζαχαριάς, Ντε λα Κρουζ, Γ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Μάρκο, Μαρέδης (51’ Χρονόπουλος), Τσένα (86’ Χρ. Πασπαλάρης).

Παγασητικός – Αργοναύτες 5-3

Σκόρερ: (10’ πεν. Μπ. Δημόπουλος, 16’ Μπερτζέμης, 75’ Καράνταγλης, 77’ Τσιμούρτος -15’ Δαϊλιάνης, 56’ Γαρουφαλής, 82’ Χρ. Ζάρρας)

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Παγασητικό και Αργοναύτες, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με πέναλτι του Μπάμπη Δημόπουλου, αλλά ο Δαϊλιάνης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους πέντε λεπτά μετά, με τον Παγασητικό να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ, με τον Μπερτζέμη στο 16’, με το 2-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Οι Αργοναύτες έκαναν το λάθος να ισοφαρίσουν εκ νέου με τον Γαρουφαλή στο 56’, με τους γηπεδούχους να απαντάνε με τρία γκολ των Καράνταγλη (75’), Τσιμούρτο (77’) και Τουφεξή (80’). Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Χρ. Ζάρρας στο 82’.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Μπερτζέμης, Π. Δημόπουλος, Πόποτας(70΄Τουφεξής), Καράνταγλης, Σίμος, Τσαντίλας, Σεμιλιέτωφ,(80΄Χριστογιαννούλας), Τσιμούρτος, Μπ. Δημόπουλος, Περαντζάκης.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Ραμαντάνης, Πατσίλης, Ροδίτης, Ρήγας, Αλίαζ, Γουρναρόπουλος, Χρ. Ζάρρας, Δημητρίου, Ευάγγ. Ζάρρας, Δαϊλιάνης, Γαρυφάλλου.

Ελευθεριακός – Ακρόπολη 0-4
Σκόρερ:
(9’, 51’ Παλάντζας, 17’ Τσούτσος, 56’ Μπέκος)

Η κάθετη πάσα του Κολιαμήτρα στο 9’ βρήκε τον Παλάντζα στην περιοχή, ο οποίος πλάσαρε σωστά και στο 17’, ο Τσούτσος, με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2. Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Παλάντζα να κερδίζει μία κόντρα μέσα στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Την άνετη επικράτηση ολοκλήρωσε ο Μπέκος στο 56’.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σαρρής, Αξιώτης, Στύλλας (75’ Κυριαζής), Κολιαμήτρας, Κούνης, Φώτου, Μπέκος, Αντωνίου, Τσούτσας, Παλάντζας, Πασσιάς (46’ Κούνης Β.).

Απόλλων Καν. – Ανθιμος Γαζής 0-1
Σκόρερ:
( 2’ Παλάσης)

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 2’ ο Παλάσης, με απευθείας χτύπημα φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη είχαν δυο καλές στιγμές, με τον Παλάση και τον Τσιτσιρίκη που αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Κορυφαία ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 80’, με τον Καλαμίδα να στέλνει την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ζαμάνης, Γκάνιος, Βαρσαμάς (60’ Καλαμίδας), Καραβάς, Παναγιωτάκης, Κελεσίδης, Μωραΐτης, Βασιλείου, Τσιαντός (70’ Κοκόλας), Κερμελής, Ψαθάς (75’ Παπαπαναγιώτου).

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Ματής, Καρασιώτος, Πατρώνης, Κοτσαλής, Κουρτέσης, Τσιτσιρίκης, Τσεπάνης, Λάσκος, Κουτσουνίδης (24’ λ.τρ. Μηνάς), Παλάσης, Κωστάκης.

Ρεπό: Δάφνη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου