ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένοντας …τα καλύτερα

περιμένοντας-τα-καλύτερα-748740

Το ρεπό του θα κάνει στη 10η αγωνιστική της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου με το επόμενο ματς να γίνεται στις 4 Ιανουαρίου 2015

Περιμένοντας τα καλύτερα θα κυλήσει το επόμενο δεκαπενθήμερο για τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και επιστρέφει σε αγώνα στις 4 του ερχομένου Γενάρη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ρεπό του έχει τη 10η αγωνιστική της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένοντας να δει αν και μετά από τους αγώνες της Κυριακής και της Δευτέρας θα διατηρήσει την απόσταση των τριών βαθμών από την τρίτη θέση.

Αύριο Κυριακή 21/12 παίζουν Ζάκυνθος – Απόλλων Καλαμαριάς και Ηρακλής – Λαμία, ενώ τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου ενδιαφέρει και το ματς Εθνικός Σερρών – ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί την Πέμπτη να πέτυχε μια σημαντική νίκη στο Αιγίνιο αλλά ακόμα η διαφορά από την κορυφή είναι στους δέκα βαθμούς για τη Βολιώτικη ομάδα. Ομως από την 5η θέση διατηρείται κοντά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και τουλάχιστον ως προς τον στόχο των πλέι οφ είναι σε επαφή.

Οι ερυθρόλευκοι προχθές είχαν την ουσία στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και με το Διαμαντόπουλο να δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ και φτάνοντας τα τέσσερα σε επτά συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση, φιγουράροντας πλέον στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ της κατηγορίας, κατάφεραν να δραπετεύσουν με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που αν μη τι άλλο κρατά τις ισορροπίες.

Ο Γιώργος Κούτσης και οι παίκτες του θα παρακολουθήσουν τη 10η αγωνιστική και περιμένουν να έχουν απώλειες οι ομάδες που προπορεύονται, ώστε να μη μείνουν πίσω στη βαθμολογία.

Πάντως στα καλύτερα που περιμένει ο Ολυμπιακός είναι και η ενίσχυση του ρόστερ χωρίς μεγάλο κόστος με παίκτες στυλ Διαμαντοπούλου που έχει αποδώσει περισσότερο και από τον πιο «ακριβού» Κούτσι. Αν κάπου πάντως θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι στην άμυνα καθώς οι αριθμοί δείχνουν …αδυναμία. Οι ερυθρόλευκοι μόνο σε δύο παιχνίδια στη φετινή Football League έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 12 γκολ σε εννιά παιχνίδια. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του Βορείου Ομίλου, μετά από αυτή της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μάλιστα τα περισσότερα γκολ τα έχει δεχτεί στην έδρα του, επτά στον αριθμό, ενώ από το ΕΑΚ έχει συλλέξει έναν βαθμό λιγότερο απ’ ότι μακριά από αυτό.

Επιθετικά τουλάχιστον οι ερυθρόλευκοι είναι παραγωγικοί, αφού διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου, με επίσης 12 τέρματα στο ενεργητικό τους. Μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ των Βολιωτών είναι ο Διαμαντόπουλος με τέσσερα τέρματα, τρία μετρά ο Κούτσι, από δύο έχουν πετύχει Μπιτάνγκ και Μακρυδημήτρης και από ένα Νικολιάς και Θέος.

Κοιτάζοντας τη συνέχεια τώρα ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 4 Ιανουαρίου με έξοδο στην Αμφισσα κόντρα στο Φωκικό, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΑΕ, μέσω των εξαιρέσεων αγώνων από τα δελτία ΠΡΟΠΟ, ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Σερρών για τη 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12/1. Υπενθυμίζουμε ότι και το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την 13η ημέρα του πρωταθλήματος, θα προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 19/1.

Ετσι στις αγωνιστικές που ακολουθών ως τη λήξη του α’ γύρου η ερυθρόλευκη παρουσία έχει ως εξής:

10η αγωνιστική: Κυριακή 21/12 και Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

11η αγωνιστική: Σάββατο (3/1) και Κυριακή (4/1) Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου

12η αγωνιστική: Κυριακή (11/1) και Δευτέρα (12/1) Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Σερρών

13η αγωνιστική: Δευτέρα (19/1)Ολυμπιακός Βόλου -Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διπλή κλήση σε απολογία

Σε απολογία κλήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία αλλά και για το εντός έδρας ματς για τον Τύρναβο από την Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League.Συγκεκριμένα:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 08/01/2015 και ώρα 10:30 ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

Την ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 για παράβαση των άρθρων 1, 3, 6, 14, 15 παρ. 2,3, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ(ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 8-12-2014).

Την ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 για παράβαση των άρθρων 1, 3, 6, 14, 15 παρ. 2,3, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ(ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 14-12-2014).

Τεχνικός διευθυντής

Σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς βέβαια να έχει επισημοποιηθεί από την ΠΑΕ ο Δημήτρης Σπύρου θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για συνεργάτη του Δήμαρχου της πόλης Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ήταν δίπλα του ως σύμβουλος κατά την προεκλογική εκστρατεία. Εχει «θητεύσει» στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Γλυφάδα.

Συλλογή τροφίμων και ρούχων

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος AUSTRIAN Boys αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα που θα διαθέσει μέσα στις γιορτές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ετσι οι AUSTRIAN Boys «καλούν όσους μπορούν να φέρνουν στο Σύνδεσμο στην Αγίου Δημητρίου 19, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση προκείμενου μέχρι τέλους του χρόνου να τα δωρίσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου