ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στις επιτυχίες

επιστροφή-στις-επιτυχίες-750612

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σήμερα (3μ.μ.) εκτός έδρας με τον Αιγινιακό στην 9η αγωνιστική της Football League

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζει στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό (3 μ.μ.) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Στην 5η φετινή τους έξοδο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν τη 2η νίκη τους μακριά από το Βόλο και να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την απρόσμενη ήττα από τον Τύρναβο στο ΕΑΚ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η μοναδική εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού ήταν πάλι στην Πιερία και το σημερινό είναι το τελευταίο του ματς για το 2014.

Τα έως τώρα αποτελέσματά του και τα ματς που απομένουν ως τη λήξη του α’ γύρου είναι:

1η) Ολυμπιακός – Ζάκυνθος 0-2

2η) Ηρακλής – Ολυμπιακός 1-0

3η) Ολυμπιακός – Καλαμαριά 3-2

4η) Αγροτ.Αστέρας – Ολυμπιακός 1-1

5η) Ολυμπιακός – Λάρισα 2-0

6η) Πιερικός – Ολυμπιακός 0-1

7η) Λαμία – Ολυμπιακός 2-1

8η) Ολυμπιακός – Τύρναβος 2-3

9η) Αιγινιακός – Ολυμπιακός

10η) Ρεπό

11η) – 4/1: Φωκικός – Ολυμπιακός

12η) -11/1: Ολυμπιακός – Εθνικός Σερρών

13η) -19/1: Ολυμπιακός – Αναγέννηση Κ.

Σήμερα ο Ολυμπιακός θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και την τρίτη θέση σε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Αιγινιακός βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, ενώ στην έδρα του έχει να επιδείξει, όπως και οι «ερυθρόλευκοι», δύο νίκες και δύο ήττες. Προπονητής του Αιγινιακού είναι ο γνωστός στους Βολιώτες φιλάθλους Σταύρος Διαμαντόπουλος, ενώ στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε παίξει πέρσι πάλι με τον Αιγινιακό και δεν είχε χάσει στις 30/04/14 (Αιγινιακός – Ολυμπιακός Β. 0-0) και στις 28/05/14 (Ολυμπιακός Β. – Αιγινιακός 2-0).

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς με τον Τύρναβο, καθώς αρκετοί παίκτες προβλημάτισαν τον προπονητή του Ολυμπιακού με την εμφάνισή τους.

Ο Μπιτάνγκ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, στο βασικό σχήμα, ενώ οι Στάθης Ρόκας και Αλέξανδρος Νικολιάς οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο, τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Χωρίς τον Κούτσι που είναι τραυματίας και χάνει τη σημερινή αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει Αιγινιακού. Ο Γιώργος Κούτσης επέλεξε τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Μέζα, Μπιτάνγκ, Μαρτίνες, Ζέρης, Διαμαντόπουλος, Γιαλούσης, Καρράς, Κασμερίδης, Κολίτσης, Κεσίδης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Σκοπελίτης, Χιντζίδης, Θέος.

Την Δευτέρα 19/1 με Καρδίτσα στο ΕΑΚ

Τηλεοπτικό θα είναι το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 13η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα και θα αρχίσει στις 16:00. Μέχρι το ματς αυτό, μεσολαβούν οι αγώνες των ερυθρόλευκων με Αιγινιακό (αύριο το απόγευμα με τηλεοπτική μετάδοση), Φωκικό εκτός και Εθνικό Σερρών εντός, που εκτός απροόπτου, δεν θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Σάββατο οι Νέοι

Η διοργανώτρια αρχή της Football League έκανε γνωστό το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Ο Ολυμπιακός Βόλου για τον 4ο όμιλο θα αναμετρηθεί στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου το ερχόμενο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με τη Λαμία, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου.

Θυμίζουμε πως, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 3-0 τη Λαμία στο Βόλο και θέλουν το ερχόμενο Σάββατο να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται χωρίς προβλήματα υπό τις οδηγίες του Θωμά Μακρή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Football League στον 4ο όμιλο:

Σάββατο 20/12

15.00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Τύρναβος (Γήπεδο Κρανιάς)

15.00 Λαμία – Ολυμπιακός Βόλου (Γήπεδο Λιανοκλαδίου)

15.00 ΑΕΛ – Ηρακλής Ψαχνών (Δημ. Γήπεδο Δένδρων)

Φιλανθρωπικό τουρνουά από τους Παλαίμαχους

Η Ενωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Κυριακή 21/12/2014 στο ΕΑΚ Βόλου στις 15.00 με τη συμμετοχή των ομάδων της Ομόνοιας, των Επίλεκτων Ερασιτεχνών Παλαιμάχων Μαγνησίας καθώς και την ποδοσφαιρική ομάδα της εταιρείας Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

Η είσοδος στο ΕΑΚ θα γίνεται έναντι ενός συμβολικού εισιτηρίου των 3€ και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου η οποία και θα πραγματοποιήσει κλήρωση 3 υπογεγραμμένων εμφανίσεων στους παρευρισκόμενους φιλάθλους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου