ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά…

η-ελπίδα-πεθαίνει-τελευταία-αλλά-753622

Σε διοικητικό αδιέξοδο παραμένει η Νίκη Βόλου, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση, με την ομάδα να κινδυνεύει να μην αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Βέροια. Μπορεί να λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή ακόμη και αυτή φαίνεται να έχει χαθεί…

Ο Ανδρέας Πάτσης μπορεί να τόνισε την περασμένη Τετάρτη, πως σήμερα Δευτέρα θα παρέδιδε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Ερασιτέχνη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει σωτηρία, αφού δεν φαίνεται να αλλάζει, κάτι από τη στιγμή που υποψήφιος επενδυτής – σωτήρας δεν έχει βρεθεί.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το παιχνίδι στα Χανιά, άπαντες αναρωτιούνται αν αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην κατηγορία της SuperLeague, αφού ακόμη κι αν εξασφαλιστούν τα έξοδα, προκειμένου η ομάδα να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, δύσκολα θα παρθεί η απόφαση να αγωνιστεί η Νίκη απέναντι στη Βέροια.

Τζαναβάρας: «Μη αναστρέψιμη η κατάσταση…»

Ως δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη Νίκη Βόλου ο προπονητής της, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος δείχνει να είναι ο μόνος που έχει απομείνει να παλεύει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο έργο σήμερα, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Πλατανιά και έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά την αποβολή του γκολκίπερ στο 6’. Οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε οτιδήποτε. Εμείς τον τελευταίο καιρό κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσουμε και έχουμε βελτιώσει ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας, στον τρόπο σκέψης μας, αλλά υπάρχει μεγάλη απειρία στα παιδιά, που δυστυχώς κάποιες φορές δεν αρκεί αυτή η προσπάθεια. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του, του εύχομαι καλή συνέχεια, όπως και στο Γιάννη Χριστόπουλο, ό,τι καλύτερο».

Στη συνέχεια σχολίασε για τις διοικητικές εξελίξεις: «Θα αφήσω όμως το αγωνιστικό κομμάτι και θα περάσω στο διοικητικό κομμάτι που μας ταλανίζει από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Δυστυχώς, μετά την παραίτηση του κ. Πάτση τα πράγματα για εμάς γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ξέρουμε η αυριανή μέρα τι θα φέρει. Υπάρχει μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και θέλω να πω ότι παρά την προσπάθεια την καλή που προσπαθούμε να κάνουμε, όλα πλέον είναι ανοικτά. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι καλό γι’ αυτή την ομάδα, να βρεθούνε κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουν την κατάσταση, γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της ομάδας: «Τι να πω; Ισως και να ισχύει. Ισως η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει, δεν γνωρίζω. Εγώ αυτό που λέω επειδή είμαι μέσα στο τμήμα και βλέπω τα πράγματα είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα, γιατί η κατάσταση φτάνει σιγά-σιγά στο απροχώρητο».

Για το αν «παλέψει» ο ίδιος και οι παίκτες του μέχρι το τέλος: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα, γι’ αυτό σας λέω ότι είναι όλα ανοικτά και για εμάς και για τους ποδοσφαιριστές. Κοιτάξτε, όταν είσαι στη SuperLeague πρέπει να υπάρχουν κάποιες συνθήκες εργασίας για SuperLeague. Το παλεύουμε τον τελευταίο καιρό, προσπαθούμε να καλύψουμε πράγματα κι από μόνοι μας, αλλά αυτό το πράγμα αρχίζει να γίνεται πάρα πολύ κουραστικό. Όπως καταλαβαίνετε, αν δεν υπάρξει μία σταθερή διοίκηση, σιγά-σιγά θ’ αρχίσουν όλοι να αποχωρούν».

Για το αν ήταν επηρεασμένοι οι παίκτες του από τη διοικητική αβεβαιότητα: «Σίγουρα είναι επηρεασμένοι. Προσπαθήσαμε να αφήσουμε έξω όσο μπορούμε αυτό το κομμάτι από το κεφάλι των ποδοσφαιριστών, όπως καταλαβαίνετε όμως άνθρωποι είναι, παιδιά μικρά είναι, δύσκολα να μην επηρεαστούν. Από αύριο φοβάμαι πάρα πολύ το τι θα γίνει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου