ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανάσα οξυγόνου για τη Νίκη

ανάσα-οξυγόνου-για-τη-νίκη-158837

Βαθιά ανάσα πήρε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά και τη χθεσινή εξέλιξη στο Πρωτοδικείο Πειραιά, όπου κερδήθηκε ακόμη μία μάχη εκτός αγωνιστικού χώρου από τους κυανόλευκους και τον Ανδρέα Πάτση και πλέον αναμένεται αγώνας δρόμου μέχρι αύριο για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών.

Η κυανόλευκη ΠΑΕ βγήκε για ακόμη μία φορά νικήτρια στις δικαστικές αίθουσες, αφού χθες στο Πρωτοδικείο Πειραιά, το παρών έδωσε ο μεγαλομέτοχος Ανδρέας Πάτσης, όπου αγορεύοντας ο ίδιος κατάφερε την αναστολή του μέτρου της κατάσχεσης από την ΦΑΕ Πειραιά, η οποία αξίωνε το ποσό του 1.370.000 χιλ. ευρώ, μετά την παραχώρηση των χρεών του Στράτου Γιδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να ολοκληρωθούν οι μάχες στις αίθουσες των δικαστηρίων, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ο Ανδρέας Πάτσης, χειρίστηκαν επιδέξια την υπόθεση προκαλώντας το δικαστήριο να αναγνωρίσει το βάσιμο των ισχυρισμών και με αυτή την επιτυχία στη φαρέτρα της πηγαίνει πλέον με άλλο αέρα μέχρι την τελική δικαίωση. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει βγει νικήτρια στις τρεις δικαστικές μάχες που έχει δώσει επί Βολιώτικου εδάφους και χθες πέτυχε ακόμη μία εκτός έδρας.

Αναμφίβολα μετά και τη χθεσινή μάχη, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, «βγαίνει» ακόμη πιο δυνατή, κοιτάζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, όσον αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Πλέον αναμένεται αγώνας δρόμου μέχρι αύριο, αφού μετά και τη χθεσινή εξασφάλιση της ασφαλιστικής ενημερότητας, σήμερα θα κοινοποιηθούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων στην Εφορία, προκειμένου να αποκτηθεί και η φορολογική ενημερότητα, ώστε να κατατεθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της θα προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών.

Συνέχεια στο αγωνιστικό…

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο αγωνιστικό μέρος μιας και σε τέσσερις μέρες οι κυανόλευκοι θα φιλοξενηθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, από τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς, έχοντας ίσως το δυσκολότερο έργο στο φετινό μαραθώνιο των 34ων αγωνιστικών.

Χθες οι παίκτες του Βίλιαν Φλουτ, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά τις συνεχόμενες προπονήσεις και το τελευταίο φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ, όπου η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση δεν είναι αυτή που θα περίμεναν, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει πρεμιέρας. Ο Ολλανδός τεχνικός στο χαλάρωμα της Δευτέρας, δεν σχολίασε τίποτα αναφορικά με το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα, επισημαίνοντας τα λάθη, που θα πρέπει να αποφευχθούν.

Προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες δεν υπάρχουν και έτσι ο 52χρονος προπονητής θα πρέπει να κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα, αφού στα τελευταία παιχνίδια, υπήρχαν αρκετές αλλαγές και η αρχική ενδεκάδα αποτελεί γρίφο, δύσκολο προς επίλυση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου