ΤΟΠΙΚΟ

Επιστροφή Κ. Κίτσιου στον Πύρασο

επιστροφή-κ-κίτσιου-στον-πύρασο-191246

Μια σημαντική αλλά και ιστορική επιστροφή «μετράει» ο Πύρασος καθώς στην ομάδα της Αγχιάλου που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική επιστρέφει για το κλείσιμο της καριέρας του ο Κώστας Κίτσος που αγωνίστηκε για μια 20ετία στον Πύρασο.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Πυράσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στην ομάδα μας επιστρέφει ύστερα από απουσία ενάμιση έτους ο Κώστας Κίτσος, για να κλείσει τη μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα στην ομάδα που ανδρώθηκε, υπηρέτησε πιστά για 20 χρόνια και προσέφερε όσοι ελάχιστοι, όπως του αρμόζει.

Ο Κώστας Κίτσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον Πύρασο το 1993 (ενώ συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδος από το 1992) και παρέμεινε -χωρίς καμία διακοπή- μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, όταν μετακόμισε στην Αγχίαλο Φθιώτιδες Θήβες. Είναι πρώτος σε συμμετοχές στη Δ’ Εθνική με 85 αγώνες, σκόρερ πολλών σημαντικών τερμάτων στην ιστορία του Πυράσου και τη νέα σεζόν, θα έχει την ευκαιρία να φορέσει ξανά την αγαπημένη του κυανόλευκη φανέλα με την Αργώ στο στήθος. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μέσα στον Αύγουστο».

Σε δήλωσή του ο Κώστας Κίτσος στο σάιτ του Πυράσου τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιστρέφω στον Πύρασο να κλείσω την καριέρα μου και αυτό θα συνδυαστεί με την παρουσία της ομάδος μας για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Θα έλεγα ότι είμαι συγκινημένος καθώς ξέρω πολύ καλά ότι ο δρόμος προς την καταξίωση δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπαθειών από παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην ομάδα μου, για να κλείσω την καριέρα μου με τη φιλοδοξία να βοηθήσω όσο μπορώ τον Πύρασο στην ιστορική χρονιά που έχει μπροστά του».

Η ενίσχυση του Πυράσου θα συνεχισθεί ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί ο Αλέξανδρος Αναστασίου από την ΑΕΔ, ο γκολκίπερ Σπύρος Χαλάτσης από τον ΓΣΑ, ο Νίκος Βούλγαρης από τη Δήμητρα, ο Κώστας Τσιουρέλης από την ΑΕΔ, ο Φάνης Μαλακασιώτης από την Αγία Παρασκευή, ο Στάθης Μακανίκας από την Γιάννουλη, ο Σταύρος Σαμαράς από τον Ηρακλή, ο Στέργιος Ζητούδης από τον ΑΣ Αγχίαλος και ο Νίκος Κοτζαθανάσης από τον Θησέα, ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος από τον Θησέα ενώ το πρώτο φιλικό έχει προγραμματισθεί στις 2/8 με τον Ηρακλή Bόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου