ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στη Σκιάθο

προσλήψεις-εποχικών-υπαλλήλων-στη-σκ-726827

Στην πρόσληψη εννέα εποχικών υπαλλήλων με σύμβαση δίμηνης διάρκειας θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Σκιάθου, προκειμένου να απασχοληθούν στον τομέα της πυρασφάλειας, στην αιχμή της θερινής σεζόν και συγκεκριμένα το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε χθες στην διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, οι διμηνίτες που θα απασχοληθούν, θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην πυρασφάλεια της Σκιάθου, με επίκεντρο τα παρατηρητήρια που είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία του νησιού, κυρίως δε στον ορεινό όγκο, για τον έγκαιρο εντοπισμό κάθε πιθανού προβλήματος.

Ο αριθμός των διμηνιτών που θα προσληφθούν από τον Δήμο Σκιάθου, καθορίστηκε με βάση την κρατική επιχορήγηση η οποία αφορά στην κάλυψη των αναγκών για την πολιτική προστασία και στην προκειμένη περίπτωση ανέρχεται στο ποσό των 31.500 ευρώ περίπου.

Στο μεταξύ, συζητήθηκε επί μακρόν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου η τροποποίηση των οργανισμών εσωτερικής υπηρεσίας, η οποία είναι επιβεβλημένη για όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους. Παράλληλα συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα, τα οποία αφορούν στην δημοπράτηση των παραλιών, μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκιάθου.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων και την επόμενη μέρα, θα μετάσχουν στην διαδικασία όσοι ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν καντίνες ή να αναπτύξουν θαλάσσια σπορ. Η εκμίσθωση θα έχει διάρκεια έως το τέλος Δεκεμβρίου, ενώ για πρώτη χρονιά σημειώθηκε καθυστέρηση στην διαδικασία δημοπράτησης των παραλιών, λόγω της νέας κοινής υπουργικής απόφασης και των συνεπακόλουθων αλλαγών που προέκυψαν.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου