ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η φίλη πήγαινε σπίτι και της έκλεβε τα κοσμήματα

η-φίλη-πήγαινε-σπίτι-και-της-έκλεβε-τα-κ-767045

Επισκεπτόταν την φίλη της όχι – όπως φάνηκε- για να την δει, αλλά για να της κλέβει τα κοσμήματα. Όπως λέει όμως και η παροιμία «μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη», έγινε αντιληπτό αυτό που έκανε και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στη Σκόπελο. Ως δράστιδα φέρεται μία 40χρονη, η οποία συνελήφθη μετά την καταγραφή των κινήσεών της από την κάμερα που είχε τοποθετήσει η φίλη της στο σπίτι της προκειμένου να διαπιστώσει ποιος της έκλεβε κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Θύμα της κλοπής από την φίλη μία 38χρονη, ο οποία διαπίστωσε – για πρώτη φορά – ότι της λείπουν κοσμήματα την Πρωτομαγιά. Για να μάθει λοιπόν τον δράστη τοποθέτησε κάμερα βιντεοσκόπησης. Για έναν μήνα τίποτε περίεργο δεν είχε καταγραφεί.

Την περασμένη Κυριακή, δέχθηκε την επίσκεψη της 40χρονης φίλης της. Όταν εκείνη αναχώρησε από το σπίτι, η 38χρονη διαπίστωσε ότι της έλειπαν κοσμήματα, την αξία των οποίων εκτιμά σε 1.500 ευρώ. Έτσι «διάβασε» την κάμερα και το υλικό που κατέγραψε. Με το υλικό έκανε και την καταγγελία στην Αστυνομία Σκοπέλου.

Αστυνομικοί του Τμήματος μετέβησαν στο σπίτι της 40χρονης. Σε έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα κοσμήματα που αποδόθηκαν στην 38χρονη.

Η 40χρονη συνελήφθη και οδηγείται στην εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου