ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διάκριση για το Skiathos Palace

διάκριση-για-το-skiathos-palace-777101

Μια ακόμη σημαντική διάκριση προστίθεται στην μακρά και επιτυχημένη πορεία του ξενοδοχείου Skiathos Palace Hotel, που εντάχθηκε μάλιστα στα 100 πρώτα Ξενοδοχεία της Ελλάδας στη δράση «Ελληνικό Πρωινό – Greek Breakfast» που οργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Είναι το μοναδικό από τη Σκιάθο, και σύντομα θα βραβευτεί για αυτή την πρωτοβουλία.

Κάθε πρωί στο Skiathos Palace Hotel, το προσωπικό της κουζίνας υπό την επίβλεψη του έμπειρου σεφ του, με ιδιαίτερη επιμέλεια και πολύ μεράκι επιδίδεται στην ετοιμασία του πρωινού μπουφέ, ενώ το προσωπικό του εστιατορίου υποδέχεται πάντα με χαμόγελο τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου προσφέροντας τους μια μεγάλη ποικιλία από ψωμί και αρτοσκευάσματα, μαρμέλαδες, πίτες, γλυκά του κουταλιού, τυριά, αλλαντικά, ζεστά ροφήματα, δροσιστικούς χυμούς καθώς και φρέσκα φρούτα.

Με αγνά υλικά και με βάση παραδοσιακές ελληνικές συνταγές παρασκευάζονται από τους έμπειρους ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου μια μεγάλη ποικιλία από κουλούρια, τσουρέκια κέικ και πίτες, με την μπουγάτσα με το χειροποίητο φύλλο και την γλυκιά κρέμα να ξεχωρίζει.

Ο μπουφές με τα τυριά είναι εξίσου πλούσιος και περιλαμβάνει τα κλασσικά πασίγνωστα ανά τον κόσμο ελληνικά τυριά όπως η φέτα και το κασέρι, μανούρι ανθότυρο, τα οποία προέρχονται από παραδοσιακά τυροκομία της Θεσσαλίας, μιας περιοχής γνωστής για την παραγωγή ιδιαίτερα ποιοτικών τυροκομικών αλλά και λοιπών γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως το γιαούρτι, το οποίο αποτελεί μια άριστη διατροφική επιλογή για το πρωινό γεύμα, σκέτο ή συνδυαζόμενο με ντόπιο μέλι και καρύδια, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού αλλά και με φρέσκα φρούτα .

Τα φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα όπως ροδάκινα, βερίκοκα, κεράσια, δαμάσκηνα Σκοπέλου, σταφύλια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τους πελάτες του ξενοδοχείου και προέρχονται όλα από τοπικούς παραγωγούς, αφού η περιοχή της Μαγνησίας είναι φημισμένη και για τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης φρούτα που παράγει.

Για τους λάτρεις της ομελέτας υπάρχει η δυνατότητα για τους πελάτες να επιλέξουν οι ίδιοι τα υλικά για την παρασκευή της, επιλέγοντας μεταξύ άλλων και μια σειρά από αγνά τοπικά προϊόντα όπως είναι οι ελιές Βόλου, το χωριάτικο λουκάνικο, τα μανιτάρια και τυριά όπως η φέτα το κασέρι και το μανούρι .

Κι επειδή σχεδόν για όλους τους λαούς η βάση ενός καλού πρωινού είναι το ψωμί, το ξενοδοχείο φροντίζει καθημερινά να παρασκευάζει και να προσφέρει μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία φρέσκου ψωμιού διαφόρων τύπων, όπως μπαγκέτα, πολύσπορο, ολικής αλέσεως, σικάλεως, χωριάτικο, καλαμποκίσιο, και υπέροχο ελιόψωμο, καλύπτοντας σχεδόν κάθε επιθυμία των πελατών του.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου όλα αυτά τα χρόνια δείχνοντας εμπιστοσύνη στα ελληνικά προϊόντα και στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς προσφέρει στους φιλοξενούμενους του εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης εδέσματα παρασκευασμένα από αγνά υλικά, οδηγώντας τους σε πρωτόγνωρες γαστριμαργικές εμπειρίες, πάντα με γεύση και άρωμα Ελλάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου