ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γεμάτο το πλοίο της γραμμής

γεμάτο-το-πλοίο-της-γραμμής-781688

Ελέγχους για υπεράριθμους επιβάτες στο πλοίο Express Skiathos της εταιρείας Hellenic Seaways πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Βόλου, εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, όπου υπήρχε αυξημένη επιβατική κίνηση.

Συγκεκριμένα κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Βόλου ανταποκρίθηκε άμεσα στις διαμαρτυρίες επιβατών για υπεράριθμους επιβάτες και στον προχθεσινό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Βόλου, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ξεπεραστεί ο προβλεπόμενος αριθμός επιβατών.

Συγκεκριμένα προχθές στο συνηθισμένο δρομολόγιου του πλοίο από Βόρειες Σποράδες προς Βόλο, άντρες του Λιμεναρχείου Βόλου προχώρησαν σε καταμέτρηση των επιβατών το πλοίου Express Skiathos, το οποίο είχε καταπλέσει στο λιμάνι του Βόλου εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόρειες Σποράδες προς Βόλο.

Από τα τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνολικά οι προβλεπόμενοι επιβάτες του πλοίου είναι 1.200 και από τους ελέγχους δεν είχε ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κυράνης τόνισε ότι από την Μ. Πέμπτη μέχρι και χθες το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Βόλου έκανε ελέγχους για υπεράριθμους επιβάτες, ωστόσο όπως διευκρίνισε πλέον τα εισιτήρια που κόβονται ελέγχονται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος και σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός των επιβατών, αυτομάτως δεν κόβονται άλλα εισιτήρια.

Τέλος ο ίδιος επεσήμανε ότι οι έλεγχοι γίνονται περισσότερο για τυπικούς λόγους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου