ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Ο Ρομπέν των Δασών και το Χρυσάφι του Βασιλιά»

ο-ρομπέν-των-δασών-και-το-χρυσάφι-του-β-782726

Οι γνώριμοι πλέον στο ευρύ κοινό, οι Greek Island Thespians(GITs) είναι μία ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της οποίας, μεταξύ άλλων, ένας από τους στόχους της είναι να ανεβάζει μια παραδοσιακή Βρετανική παντομίμα στο κλειστό αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου κατά την εβδομάδα μετά το Ορθόδοξο Πάσχα.

Σε κάθε τους εμφάνιση έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό, με τη δυναμική τoυς παρουσία και τις εκπληκτικές ερμηνίες τους. Οι ενθουσιώδεις θεατές απολαμβάνουν την ποικιλία της μουσικής, του χορού και πάνω απ’ όλα το χιούμορ που οι παραστάσεις προσφέρουν. Η φετινή παράσταση θα ενισχυθεί περαιτέρω με το νέο εξοπλισμό φωτισμού που η ομάδα ήταν σε θέση να αγοράσει με τα έσοδα από την παραγωγή του περασμένου έτους.

Φέτος, στις 6-9 Μαϊου 2013, οι GITs παρουσιάζουν τον «Ρομπέν των Δασών και το Χρυσάφι του Βασιλιά» στο κλειστό αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου στο Πατητήρι.

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο Ρομπέν των Δασών και η συμμορία του έχουν ξεμείνει από θύματα να ληστέψουν λόγω των αυστηρών μέτρων «λιτότητας» στην Αγγλία. Έτσι, όταν ο Θεός Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, τους ζητάει να πάνε στην Ελλάδα και να «βοηθήσουν» τον άπληστο βασιλιά Μίδα να «ξεφορτωθεί» λίγο χρυσάφι, ευτυχώς αποδέχονται. Με τη βοήθεια του αλόγου τους ξεκινούν και σύντομα φτάνουν στο παλάτι του βασιλιά και της κόρης του, Μαρίας.

Ο Σερίφης του Νότιγχαμ, η μητέρα του Ρομπέν των Δασών καθώς και η κακιά μάγισσα καταδιώκουν τη συμμορία με αποτέλεσμα, η διαπλοκή και η ατιμία να κυριαρχούν στο Παλάτι. Οι Θεοί επεμβαίνουν για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι δίκαια και ότι διευθετούνται με ικανοποιητικό τρόπο, και σε πραγματικό στυλ Παντομίμας, όλοι ζουν καλά και εμείς καλύτερα!!!.

Ώρα έναρξης: 19:30

Είσοδος Ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα Δελτία Δωρεάν Εισόδου διανέμονται από τη Ρενέ: 24240 6583

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gitsdrama.org.uk

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου