ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Έπαιζαν παράνομο στοίχημα

σκιάθος-έπαιζαν-παράνομο-στοίχημα-23357

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 33χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος «internet café», στο οποίο λειτουργούσε πρακτορείο παράνομου στοιχήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για τη λειτουργία στο συγκεκριμένο κατάστημα πρακτορείου παράνομου στοιχήματος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κατέβαλε στο συλληφθέντα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των είκοσι (20) ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό παράνομων στοιχημάτων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς, επικύρωσε τις προβλέψεις μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, παραδίδοντας στον αστυνομικό επικυρωμένο απόκομμα, στο οποίο αναγράφονταν οι αγώνες και το πιθανό κέρδος του στοιχήματος. Μάλιστα, επισήμανε στον αστυνομικό – πελάτη ότι στο ενδεχόμενο επιτυχούς πρόβλεψης θα παραλάμβανε το κερδισμένο ποσό από τον ίδιο, επιστρέφοντάς του το απόκομμα ως αποδεικτικό.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) εκτυπωμένο απόκομμα που αντιστοιχούσε

σε παράνομο κουπόνι στοιχηματισμού άλλου πελάτη, καθώς και ένας (1) φορητός υπολογιστής.

Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των είκοσι -20- ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των εβδομήντα -70- ευρώ, ως προερχόμενο από τον παράνομο στοιχηματισμό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου