ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αγροτικό έπεσε στο λιμάνι της Αλοννήσου

αγροτικό-έπεσε-στο-λιμάνι-της-αλοννήσ-23979

Στη θάλασσα έπεσε προχθές το βράδυ, άγνωστο για ποιο λόγο, αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο βρίσκονταν στο λιμάνι της Αλοννήσου. Συγκεκριμένα η Λιμενική Αρχή Αλόννησου, ενημερώθηκε, προχθές, κατά τις βραδινές ώρες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ. αγροτικού οχήματος στη θάλασσα, στο λιμάνι Αλόννησου.

Στο σημείο μετέβη άμεσα προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο διαπίστωσε ότι ο 77χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας του οχήματος, είχε καταφέρει να εξέλθει του οχήματος με ίδιες δυνάμεις και ανασύρθηκε από την θάλασσα με την βοήθεια ερασιτεχνών αλιέων καθώς και πληρώματος του «F/C5» Ν.Π. 11350.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Περιφερειακό Γενικό Ιατρείο Αλόννησου όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αλόννησου, ενώ το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. ανασύρθηκε χθες από γερανοφόρο όχημα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, καθώς το τζιπ ντόπιου επιχειρηματία κατέληξε επίσης στην θάλασσα, προφανώς διότι ο οδηγός παρέλειψε να τραβήξει χειρόφρενο. Το όχημα ρυμουλκήθηκε επίσης στην ξηρά με την βοήθεια γερανού, ενώ όπως επισημαίνεται, ευτυχώς, δεν υπήρχαν επιβάτες στο εσωτερικό του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου