ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σύνδεση της Σκιάθου με Μόναχο

σύνδεση-της-σκιάθου-με-μόναχο-69501


Νέα απευθείας αεροπορική γραμμή θα λειτουργήσει από φέτος

Σημαντικές προοπτικές δημιουργεί για την Σκιάθο η απευθείας αεροπορική γραμμή που θα συνδέει από την νέο σεζόν το νησί με την πόλη του Μονάχου. Συγκεκριμένα, το νησί του Παπαδιαμάντη θα συνδέεται απ’ ευθείας το καλοκαίρι του 2013, από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Δεκεμβρίου, μέσω της αεροπορικής εταιρίας CONDOR με την πόλη του Μονάχου.

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι ουσιαστικής σημασίας πρώτο βήμα, προκειμένου να ανοίξει και πάλι ο δίαυλος επικοινωνίας με την περιοχή της Γερμανίας, που ανέκαθεν διέθετε ένθερμους φίλους των Βορείων Σποράδων.

Στο μεταξύ, η Σκιάθος έδωσε για μια ακόμη φορά δυναμικό «παρών» στην διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2012, η οποία διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο ECXEL του Λονδίνου. Ο κύκλος του προγράμματος τουριστικής προβολής της Σκιάθου ξεκίνησε για το 2013 με την συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ έπεται η συμμετοχή του νησιού και σε άλλες αντίστοιχες σημαντικές εκθέσεις.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για την επερχόμενη τουριστική σαιζόν, δεδομένου ότι η WTM λειτουργεί ως «τουριστικό χρηματιστήριο», όπως επίσης αισιόδοξη είναι και η έντονη επιθυμία των Ρώσων για την ανάπτυξη μαζικού τουρισμού στη Σκιάθο. «Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν τη θετική εικόνα της χώρα μας στο εξωτερικό και κυρίως την διασφάλιση της σταθερότητας» αναφέρουν χαρακτηριστικά τοπικοί τουριστικοί παράγοντες, δηλώνοντας παράλληλα «αισιόδοξοι για το μέλλον».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου