ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Τα ονόματα που εστάλησαν ήταν επίορκων υπαλλήλων λέει ο Δήμαρχος

σκιάθος-τα-ονόματα-που-εστάλησαν-ήταν-99107

Απαντώντας στις καταγγελίες της ΔΑΣ ότι απέστειλε ονόματα δύο υπαλλήλων για διαθεσιμότητα στο αρμόδιο υπουργείο, ο δήμαρχος Σκιάθου ανέφερε ότι πρόκειται για τα ονόματα δύο «επίορκων υπαλλήλων» που φέρονται να έχουν εμπλακεί παλαιότερα σύμφωνα με τις κατηγορίες, με υποθέσεις παρακράτησης χρημάτων, αλλά οι υποθέσεις τους δεν έχουν ωστόσο τελεσιδικίσει . «Υπάρχουν δύο κατηγορίες υπαλλήλων.

Οι επίορκοι και οι σωστοί εργαζόμενοι. Ο δήμος έστειλε τα ονόματα, καθώς υπάρχει απόφαση για υπάλληλο που φέρεται να καταχράστηκε 360 χιλιάδες ευρώ και μια άλλη περίπτωση για 4 εκ. ευρώ που εκκρεμεί ωστόσο από το 2007». Ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι οι υποθέσεις δεν έχουν τελεσιδικήσει, αλλά η δημοτική αρχή όφειλε ν’ αποστείλει τα ονόματα.

Αναφορικά με την αποστολή των άλλων ονομάτων για τις λεγόμενες «διαθεσιμότητες», ο κ. Πλωμαρίτης τόνισε ότι «περιμένω την εισήγηση του άτυπου συμβουλίου των υπαλλήλων του δήμου για να δούμε τι θα κάνουμε». Εκτίμησε πάντως ότι σε αυτά που προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών δεν εμπίπτει καμία περίπτωση υπαλλήλου που υπηρετεί στο Δήμο Σκιάθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου