ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκλεψε το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν

εκλεψε-το-ξενοδοχείο-στο-οποίο-εργαζό-101605
Σε γνώριμους χώρους, λόγω της εργασίας της, αλώνισε… το περασμένο Σάββατο μία 27χρονη, αφαιρώντας μαζί με μία 36χρονη ηλεκτρικές συσκευές. Η κλοπή από ξενοδοχειακή μονάδα της Σκιάθου έγινε γρήγορα αντιληπτή και αστυνομικοί του νησιού μετά από εκτεταμένες έρευνες προχώρησαν σε συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου εξιχνίασε μέσα σε 24 ώρες την κλοπή ξενοδοχειακής επιχείρησης που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Σκιάθο.
Συνελήφθησαν ως δράστιδες της κλοπής δύο ημεδαπές, ηλικίας 36 και 27 ετών, οι οποίες είχαν εισέλθει στο ξενοδοχείο από μπαλκονόπορτα και είχαν αφαιρέσει 20 τηλεοράσεις, διαφόρων μεγεθών.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστιδες της κλοπής είναι οι δύο συλληφθείσες.
Η 27χρονη γνώριζε τα κατατόπια… αφού εργαζόταν κατά τους θερινούς μήνες στο ξενοδοχείο. Μετά από συστηματικές αναζητήσεις οι δύο ημεδαπές συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, στα όρια του αυτοφώρου. Οι τηλεοράσεις που είχαν κλαπεί βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου