ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κούρσα στο θάνατό του…από 40χρονο στη Σκιάθο

κούρσα-στο-θάνατό-τουαπό-40χρονο-στη-σ-109524

Βρέθηκε νεκρός από σοβαρό τραύμα ύστερα από πτώση

Σε σοβαρότατο κρανιογκεφαλικό κάταγμα υπέκυψε ακαριαία, έπειτα από πτώση του, 40χρονος κάτοικος εν ζωή Σκιάθου. Ο θάνατός του, ο οποίος φαίνεται ότι αποδίδεται σε αυτοκτονία, καθώς αποκλείστηκε σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή ατυχήματος, αναστάτωσε το νησί της Σκιάθου.

Ο 40χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κάλεσε ταξί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το κέντρο του νησιού και ζήτησε να τον μεταφέρει σε περιοχή δύο περίπου χιλιομέτρων εκτός. Εκεί αποβιβάστηκε και ζήτησε, όπως αργότερα προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, να επιστρέψει ο οδηγός ταξί μετά από 1,5 ώρα για να τον παραλάβει.

Ο οδηγός του ταξί γύρισε στο σημείο, όπως ο πελάτης του είχε ζητήσει. Περιμένοντας είδε ότι δεν εμφανίζονταν και αναζητώντας τον, αντίκρισε τον 40χρονο αναίσθητο μέσα σε ιδιόκτητο χώρο και συγκεκριμένα σε ξενοδοχειακή μονάδα που παραμένει κλειστή για τους χειμερινούς μήνες.

Ο 40χρονος είχε πηδήξει το φράκτη του οικήματος, ανέβηκε σε εξωτερική σκάλα και βρέθηκε στο κενό. Τα τραύματα που υπέστη στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Σκιάθου για τις έρευνες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου