ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κατασκευάζεται το 3ο νηπιαγωγείο Σκιάθου

κατασκευάζεται-το-3ο-νηπιαγωγείο-σκιά-150337

Με ταχείς ρυθμούς κατασκευάζεται το 3ο Νηπιαγωγείο Σκιάθου, το οποίο αποτελεί αίτημα ετών για το νησί. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του κτηρίου και θα είναι έτοιμο για τους μικρούς μαθητές.

Μετά την επέκταση του Γυμνασίου Σκιάθου και την κατασκευή του

νέου κτηρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου, σειρά είχε το 3ο Νηπιαγωγείο. Πρόκειται για έργο πνοής για το νησί, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά, τα οποία δεν ήταν δυνατόν να χωρέσουν όλα στο υπάρχον κτήριο, το οποίο στέγαζε και τα τρία Νηπιαγωγεία του νησιού.

Το υπάρχον κτήριο θα στεγάζει τα δύο Νηπιαγωγεία, το 1ο και το 2ο και το νεοκατασκευσθέν θα στεγάσει, αντίστοιχα, το 3ο Νηπιαγωγείο Σκιάθου.

Για την υλοποίηση του νέου αυτού κτηρίου η νυν Δημοτική Αρχή διεξήγαγε μεγάλο αγώνα και τελικά το ευχάριστο αποτέλεσμα είναι ορατό. Παράλληλα, οι μικροί μαθητές αδημονούν να ξεκινήσουν τα μαθήματα στο νεοανεγειρόμενο κτήριο, το οποίο θα πληροί, μόλις ολοκληρωθεί, όλες τις σύγχρονες προϋποθέσεις για την ευχάριστη διαμονή τους. Παράλληλα όμως, καταβάλλονται προσπάθειες για την κατασκευή νέου κτηρίου και για το Λύκειο Σκιάθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου