ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συνέδριο για την υγεία στα νησιά

συνέδριο-για-την-υγεία-στα-νησιά-168622

Στα νησιά των Βορείων Σποράδων θα πραγματοποιηθεί από αύριο έως και τις 8 Οκτωβρίου το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Φ.Υ.Κ.Ε. (Εταιρία Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης). Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου η εναρκτήρια τελετή θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο στις 17.30 και οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και το πρωΐ του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου. Το Σάββατο στις 18.00 οι εργασίες θα συνεχιστούν στην αίθουσα του Δημαρχείου Αλοννήσου και θα διαρκέσουν έως το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου. Το απόγευμα της Κυριακής, οι εργασίες θα συνεχιστούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.

H επιστημονική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα τρία νησιά των Σποράδων, μέσω του 4ου Πανελλήνιου Συνέδριου της ΕΦΥΚΕ, έχει άμεσο σκοπό την αγωγή και την προαγωγή της «Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου». Το Συνέδριο γίνεται με κύρια συνεργασία και υποστήριξη από τους Δήμους των Σποράδων, Σκοπέλου, Αλοννήσου και Σκιάθου, οι οποίοι αγκάλιασαν με μεγάλη προθυμία αυτήν την δύσκολη και πρωτότυπη προσπάθεια.

Τα θέματα που επιλέχτηκαν είναι: “Επίκαιρα – Επείγοντα και Χρόνια Ιατροκοινωνικά Θέματα", αλλά και "Θέματα Λοιμώξεων – Λοιμωδών Νοσημάτων, Εμβολιασμών και Πρόληψης", με κύρια επικέντρωση σε εκείνα που απειλούν την υγεία των παιδιών και των εφήβων.

Το Συνέδριο είναι ανοικτό για δωρεάν παρακολούθηση από όλους. Είναι ανοικτό σε λειτουργούς δημόσιας υγείας (γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, Παιδιάτρους, εφηβίατρους, νεογνολόγους, αναπτυξιολόγους, κοινωνικούς γιατρούς, νευρολόγους, ψυχιάτρους, χειρουργούς, γενικούς γιατρούς, ωτορινολαρυγγολόγους, γυναικολόγους/μαιευτήρες, καρδιολόγους, παθολόγους, ορθοπεδικούς, ψυχιάτρους- παιδοψυχιάτρους νοσηλευτές/τριες, επισκέπτριες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, μαίες, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, νευροψυχολόγους, ψυχοφυσιολόγους, κά), εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ειδικούς Παιδαγωγούς, φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές απλούς πολίτες και όλους όσους άλλους ενδιαφέρει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου