ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απόβαση του ΣΔΟΕ στη Σκιάθο

απόβαση-του-σδοε-στη-σκιάθο-236043

Απόβαση στη Σκιάθο πραγματοποίησαν το τριήμερο, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, οι άντρες του ΣΔΟΕ. Ήταν η πρώτη «επίσκεψη» των αντρών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, που μετά από παλινωδίες πολλών εβδομάδων λόγω της μη εγγραφής των σχετικών πιστώσεων για την εκτός έδρας αποζημίωση των υπαλλήλων, ανέστειλε για σημαντικό χρονικό διάστημα την παρουσία των κλιμακίων στο νησί του Παπαδιαμάντη, που όπως κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο σφύζει από χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Η πρώτη απόβαση των αντρών του ΣΔΟΕ στη Σκιάθο

ήταν εντυπωσιακή, αν σκεφθεί κανείς ότι συνολικά στο νησί βρέθηκαν δεκαέξι άντρες του ΣΔΟΕ. Οκτώ από το

Βόλο και οκτώ από τη Λάρισα που έκαναν… φύλλο και φτερό δεκάδες επιχειρήσεις σε όλο το νησί. Αρμόδια πηγή του ΣΔΟΕ δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν ήταν δεκάδες και όχι ανάξιες λόγου. Η ίδια πηγή σημείωσε ακόμη ότι τα έσοδα για το Ελληνικό Δημόσιο ήταν αρκετά, αφού η παρουσία τους στο νησί έγινε αμέσως αισθητή με αποτέλεσμα, όπως πρόσθεσε, να πάρουν… φωτιά οι ταμειακές μηχανές σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού

ενδιαφέροντος και όχι μόνον. Μόνον τα έσοδα από το ΦΠΑ που αντιστοιχούν στα είδη λιανικής πώλησης που καταγράφονται από τις ταμειακές μηχανές δικαιολογούν την παρουσία μας στα νησιά των Σποράδων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τόνισε η ίδια αρμόδια πηγή.

Οι έλεγχοι εκτός από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες,

ταβέρνες, μπαρ κ.λ.π.) επεκτάθηκαν σε επιχειρήσεις τροφοδοσίας, σε ξενοδοχεία, σε τουριστικά καταλύματα κ.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου