ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πάμφτωχη κέρδισε 800.000 ευρώ!

πάμφτωχη-κέρδισε-800-000-ευρώ-250320

Το τυχερό δελτίο τζόκερ παίχτηκε σε πρακτορείο στη Σκόπελο και ήταν αξίας 1,5 ευρώ

Συναισθήματα έντονης συγκίνησης προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Σκοπέλου η είδηση της ανέλπιστης τύχης μιας 52χρονης βιοπαλαίστριας από την Βουλγαρία, η οποία εντελώς ξαφνικά και ανέλπιστα κέρδισε 800.000 ευρώ. Ένα απλό δελτίο τζόκερ με τρεις στήλες αξίας 1,5 ευρώ, αποτέλεσε το εισιτήριο για μια αναπάντεχη συνάντηση με την τύχη.

Οι τυχεροί αριθμοί 9, 21, 26, 32, 40 με τζόκερ το 2 που αναδείχτηκαν από την προχθεσινή κλήρωση του τζόκερ, άνοιξαν νέους δρόμους ελπίδας στην ζωή της τυχερής βιοπαλαίστριας, η οποία περνώντας τυχαία έξω από το πρακτορείο της Μυρσίνης Καράδη, διαπίστωσε σοκαρισμένη, την ξαφνική εύνοια της τύχης. Πίσω από την μεγάλη επιτυχία κρύβεται μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία, γεμάτη από δυσκολίες κι έναν διαρκή αγώνα επιβίωσης.

Η 52χρονη Βουλγάρα η οποία ζει την τελευταία πενταετία στην Σκόπελο, εργάζεται περιστασιακά στην διάρκεια της σεζόν προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην, ενώ τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε αντιμέτωπη με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετώπισε με ιδιαίτερο ψυχικό σθένος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, επέστρεψε πρόσφατα στο αγαπημένο της νησί μετά από πολύμηνη αναγκαστική απουσία.

Στην πιο καίρια στιγμή της ζωής της, ανέλπιστη χαρά διαδέχτηκε την περίοδο της μεγάλης δοκιμασίας που βίωσε. Όπως αναφέρει στο σημείο αυτό η κ. Καράδη, ιδιοκτήτρια του τυχερού Πρακτορείου της Σκοπέλου «μόλις έγινε γνωστό ότι το ένα από τα δύο τυχερά δελτία τζόκερ ανήκει σε κάτοικο της Σκοπέλου, όλοι άρχισαν να αναζητούν περισσότερα στοιχεία, κοιτώντας τα νούμερα στα δελτία τζόκερ που είχαν συμπληρώσει».

Σε διάστημα δέκα μόλις λεπτών το νέο μαθεύτηκε στην Σκόπελο και όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά «έπιασαν τόπο τα χρήματα» γιατί όλοι γνωρίζουν την περιπέτεια της υγείας της 52χρονης γυναίκας. Η τυχερή του τζόκερ αυτής της εβδομάδας δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την ανέλπιστη επιτυχία της κι όπως τονίζει η κ. Καράδη «μόλις αντιλήφθηκε ότι το δικό της δελτίο κέρδισε το ποσό των 800.000 ευρώ, σοκαρίστηκε, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί». Σχολιάζοντας την ανέλπιστη εύνοια της τύχης, η 52χρονη Βουλγάρα ανέφερε χαρακτηριστικά «πέρυσι ο Θεός μου έδωσε την αρρώστια και φέτος μου έδωσε χρήματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που σημειώθηκαν τόσο μεγάλα κέρδη σε τυχερό παιχνίδι στην Σκόπελο, παρότι το πρακτορείο της κ. Καράδη έχει εγγράψει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες της τάξης των 50.000 ευρώ στο EXTRA 5, 75.000 ευρώ στο ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ και αξιόλογων ποσών στο ΚΙΝΟ. «Είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τόσο μεγάλο ποσό στο πρακτορείο μας και χάρηκα πολύ γιατί η τυχερή είναι φίλη μου και πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία» επισημαίνει η κ. Καράδη.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου