LIFE STYLE

Ρέμος-Υβόννη: πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη Σκιάθο!

ρέμος-υβόννη-πιο-ερωτευμένοι-από-ποτέ-254296

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, αλλά Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μετά την παρουσία της Υβόννης στην πρεμιέρα του τραγουδιστή που διέψευσε τα δημοσιεύματα, ακολούθησε και το ρομαντικό ταξιδάκι του ζευγαριού στη Σκιάθο.

Ο τραγουδιστής με την καλή του, ταξίδεψαν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη, και έφτασαν στο όμορφο νησί, όπου βρέθηκαν με πολύ καλούς τους φίλους, απολαμβάνοντας τη φύση, τον ήλιο και τη θάλασσα των Σποράδων.

Οι παπαράτσι, τους εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Μάραθα, όπου είχε αγκυροβολήσει το σκάφος του, καλός τους φίλος, τούρκος επιχειρηματίας.

Ρέμος και Υβόννη, φιλοξενήθηκαν στο υπερπολυτελές σκάφος, έκαναν κρουαζιέρα στο Ιόνιο πέλαγος, και δεν σταμάτησαν να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Αγκαλιές, φιλιά και χαλαρές στιγμές στη θαλαμηγό έδωσαν και πήραν, με το ερωτευμένο ζευγάρι ν΄απολαμβάνει τα cocktails αλλά και τη συντροφιά αγαπημένων τους φίλων, τρώγοντας αστακούς και φρέσκα ψάρια.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι έκανε ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια του νησιού, αλλά και αποδράσεις στις πανέμορφες παραλίες της Σκιάθου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου