LIFE STYLE

Oι σταρ του Hollywood επέλεξαν Σκιάθο

oι-σταρ-του-hollywood-επέλεξαν-σκιάθο-266529

Επί δώδεκα χρόνια επισκέπτονται τον αγαπημένο τους προορισμό, τον οποίο δεν αλλάζουν με τίποτα, και πάντα ελπίζουν να βρουν ένα σπίτι εκεί.

Οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ Kurt Russell και Goldie Hawn περιμένουν πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι, για να κάνουν διακοπές αλά ελληνικά στη Σκιάθο.

Το εν λόγω νησί είναι ιδανικός τόπος αναψυχής για τους δημοφιλείς ηθοποιούς, αφού συνδυάζει τα πάντα. H Goldie Hawn μάλιστα περιμένει σε λίγες μέρες και την κόρη της, Kate Hudson, που θα επισκεφτεί τη Σκιάθο, για να κάνει κι εκείνη μερικά μπάνια και να χαλαρώσει.

Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο νησί από τις αρχές Ιουνίου και θα παραμείνει έως το τέλος του μήνα. Οι δυο τους είναι φιλοξενούμενοι στη βίλα που διαθέτουν εκεί οι καλοί τους φίλοι, Ρίτσαρντ Ρομάνους και Άνθια Σίλμπερτ, που βρίσκεται στην περιοχή Αχλαδιές, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από τη χώρα.

Οι διεθνούς φήμης ηθοποιοί αποφεύγουν τις πολυσύχναστες παραλίες και μαζί με τους φίλους τους ανεβαίνουν στο σκάφος και κάνουν μεσοπέλαγα τις βουτιές τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα ρόδινα ακρογιάλια του Παπαδιαμάντη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου