ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διάσημοι στη Σκιάθο

διάσημοι-στη-σκιάθο-315210

Στα χωρικά ύδατα των Βορείων Σποράδων και δη της Σκιάθου και της Σκοπέλου, εθεάθη, εξάλλου, στην διάρκεια των γιορτών του Πάσχα η θαλαμηγός της Μαριάννας Λάτση «Πάρις», ενώ παράλληλα την Σκιάθο επέλεξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις Πασχαλινές τους διακοπές ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καράς, αλλά και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής.

Στο μεταξύ, μάλλον υποτονική ήταν η κίνηση του Πάσχα, η οποία μεταφράζεται σε χαμηλότερη, σε σχέση με πέρυσι, επισκεψιμότητα για τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Σε ότι αφορά στην Σκιάθο ειδικότερα, η πληρότητα των καταλυμάτων που είναι ανοιχτά κυμάνθηκε κατά μέσο όρο γύρω στο 60% κι όπως επισημαίνει ο κ. Κουκουλάκης «ακυρώθηκαν αρκετές κρατήσεις λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας της ΠΝΟ αλλά και λόγω της απουσίας σύνδεσης με τον Άγιο Κωνσταντίνο». Παρόλα ταύτα, δεν λείπουν οι αισιόδοξες σκέψεις, σχετικά με την έκβαση της φετινής σεζόν.

Ανάλογα δεδομένα σημειώθηκαν και στην γειτονική Σκόπελο, ενώ στην Αλόννησο ήταν εξίσου υποτονική η κίνηση. Η αυλαία της θερινής σεζόν ανοίγει επισήμως στις 4 Μαΐου με τις πρώτες αφίξεις τσάρτερ από την Αγγλία, και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της φετινής χρονιάς, στις αρχές του επόμενου μήνα θα ανοίξουν τις πύλες τους το σύνολο των ξενοδοχειακών μονάδων και των τουριστικών καταλυμάτων των νησιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου