ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μαθήματα ιστιοπλοΐας στη Σκόπελο

μαθήματα-ιστιοπλοΐας-στη-σκόπελο-342818

Ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου, πιστός στη παράδοση και στην υπόσχεση που έδωσε για τη διάδοση της Ναυτικής Τέχνης, θα προχωρήσει και φέτος το 2012 τον Απρίλιο στον 7ο κύκλο μαθημάτων για την απόκτηση πτυχίου κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους με καπετάνιο και εκπαιδευτή το Νικόλα Σιάϋλο.

Η συμμετοχή όλων μας εγγυάται τη διατήρηση και ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στη Σκόπελο, νησί με πλούσια ναυτική παράδοση.Στη σχολή μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 χρονών.Ο κύκλος των μαθημάτων χωρίζεται σε θεωρητικά και πρακτικά.Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται με σκάφη μεγάλα και καινούργια ώστε η γνώση και η εμπειρία που θα αποκομιστεί από τους μελλοντικούς κυβερνήτες να τους θέσει ικανούς να ταξιδέψουν με όλων των τύπων ιστιοπλοϊκών σκαφών ανοιχτής θάλασσας της εποχής μας.

Οι ενδιαφερόμενοι πριν την έναρξη της σχολής θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια μικρή γεύση, για την ανεξάντλητη γνώση που απλώνεται μπροστά τους, κάνοντας μια βόλτα με το σκάφος της σχολής.Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο ταμία του ομίλου Χαρ. Κοχύλη ή στον εκπαιδευτή Νικ. Σιάϋλο στα τηλέφωνα: 6972303722 και 6944566606.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου