ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θρίλερ για Αγγλους στη Σκιάθο

θρίλερ-για-αγγλους-στη-σκιάθο-383417

Επί δέκα μέρες προσπαθούν να λύσουν τον μακάβριο γρίφο για το πού βρίσκεται η σορός του!

Σε ζωντανό θρίλερ εξελίχθηκε για ζευγάρι Άγγλων η ενημέρωση που δέχθηκαν από τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα πριν από δέκα περίπου ημέρες ότι συγγενής τους, ο οποίος βρισκόταν στο νησί της Σκιάθου, εξέπνευσε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή

Ταραγμένοι από το δυσάρεστο νέο, ξεκίνησαν τηλεφωνικά μία μαραθώνια προσπάθεια να ενημερωθούν κάτω από ποιες συνθήκες εξέπνευσε το συγγενικό τους πρόσωπο και κυρίως να εντοπίσουν τη σορό του, προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες για τη μεταφορά του στην Αγγλία, ώστε να γίνει η ταφή.

Βρέθηκαν μπλεγμένοι μέσω του τηλεφωνικού δικτύου μεταξύ υπηρεσιών και νοσοκομείων, δίχως να μπορέσουν να βρουν καμία άκρη, με την αγωνία τους να κορυφώνεται για το τι μπορεί να έχει συμβεί.

Κανείς δεν γνωρίζει που είναι η σορός, έλεγαν οι ίδιοι στον «Τ», αδυνατώντας να πιστέψουν το μακάβριο γρίφο τον οποίο κλήθηκαν να λύσουν. Ακόμη και η σκέψη το τηλεφώνημα που δέχθηκαν από την Πρεσβεία για το θάνατο του συγγενούς τους να ήταν απλά και μόνο μια κακόγουστη φάρσα, δεν μπορεί σε τους καθησυχάσει στο ελάχιστο, αφού δεν μπόρεσαν να έχουν καμία επικοινωνία με τον συγγενή τους.

Έχοντας χάσει κάθε ίχνος ζωής του οικογενειακού τους προσώπου, προχώρησαν σε αμέτρητα τηλεφωνήματα προς κάθε αρμόδια υπηρεσία, αναζητώντας τη σορό του. Ούτε το Λιμεναρχείο, ούτε το Κέντρο Υγείας, ούτε η Αστυνομία, ούτε το Νοσοκομείο, ούτε κανείς απάντησε ότι γνώριζε για πτώμα Άγγλου που έχασε τη ζωή του στη Σκιάθο.

Ο «Τ» επικοινώνησε χθες με το Αστυνομικό Τμήμα στο νησί και όπως προέκυψε κανένας αιφνίδιος θάνατος δεν αναφέρθηκε στην υπηρεσία τον τελευταίο μήνα. Δεν διασταυρώνεται όμως ούτε το ενδεχόμενο ο Άγγλος να είχε ιατρικό ιστορικό και να εξέπνευσε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, καθώς κανένας θάνατος αλλοδαπού δεν καταγράφηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι νεκρός ή ζωντανός; Και αν είναι νεκρός πού πήγε το πτώμα; Με αυτά τα βασανιστικά ερωτήματα το ζευγάρι των Άγγλων ταξίδεψε χθες από την Αγγλία με προορισμό τη Σκιάθο σε μια προσπάθεια να λάβει απαντήσεις.

Η περιπέτειά τους δεν είχε τέλος, καθώς φτάνοντας στο «Ελ. Βενιζέλος» επέλεξαν να ταξιδέψουν αεροπορικά από Αθήνα για Σκιάθο. Όμως εξαιτίας των καιρικών συνθηκών το αεροπορικό ταξίδι δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί και ταξίδεψαν τελικά προς Βόλο με λεωφορείο, ώστε να μεταβούν στη συνέχεια ακτοπλοϊκώς στη Σκιάθο, στο νησί που θα επιχειρήσουν να λύσουν το μυστήριο…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου