ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στα λευκά θα ντυθούν και οι Σποράδες

στα-λευκά-θα-ντυθούν-και-οι-σποράδες-386086

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους -9 βαθμούς Κελσίου με το κρύο να είναι τσουχτερό

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα φτάνει και στα νησιά των Β. Σποράδων. Από την Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη θα σημειωθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα αγγίξουν και τους -9 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα αναμένεται χιονόνερο, ενώ την Τρίτη χιονόπτωση.

Από σήμερα Δευτέρα ο καιρός αγριεύει και θα σημειωθεί κάθετη πτώση της θερμοκρασίας. Το θερμόμετρο θα δείξει τους -5 βαθμούς Κελσίου, ενώ αναμένεται χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν έως και 7 μποφόρ.

Στα λευκά αναμένεται να ντυθεί η Σκιάθος την Τρίτη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -9 έως και 1 βαθμό Κελσίου. Το κρύο θα είναι ιδιαιτέρως τσουχτερό και οι άνεμοι θα πνέουν έως και 6 μποφόρ. Το ίδιο σκηνικό του καιρού θα επικρατήσει και την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη, ενώ ελαφρά βελτίωση θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή.

Παρόμοια εικόνα θα επικρατήσει και στη Σκόπελο, όπου θα καταγραφούν χαμηλές θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και χιονόπτωση θα σημειωθεί και στην Αλόννησο. Η Τρίτη θα είναι η πιο κρύα ημέρα, μιας ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τους 0 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη ο καιρός θα συνεχίσει να είναι στα ίδια επίπεδα με τον υδράργυρο να φτάνει μετά βίας τον 1 βαθμό Κελσίου, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα σημειωθεί αραιή χιονόπτωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου