ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Παγίδα» ο περιφερειακός Σκιάθου

παγίδα-ο-περιφερειακός-σκιάθου-740676

Τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών ζητά ο Σύλλογος «Οι δύο Αλέξανδροι»

Την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε καίριας σημασίας διασταυρώσεις στην περιφερειακή οδό Σκιάθου υπογραμμίζει ο Σύλλογος Σκιαθιτών «Οι δύο Αλέξανδροι», σε έγγραφο αίτημα που έθεσε υπόψη του Δήμου Σκιάθου. Παράλληλα, το ίδιο αίτημα κοινοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στο έγγραφο αίτημα του Συλλόγου, υπογραμμίζεται ότι υπάρχει επικινδυνότητα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην περιφερειακή οδό Σκιάθου, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα στις διασταυρώσεις, εκ των οποίων κάποιες δεν έχουν και ορατότητα. Το πρόβλημα μάλιστα επιτείνεται με τη μεγάλη ταχύτητα των οχημάτων και την παραβίαση όλου του Κ.Ο.Κ και ζητείται να ληφθούν μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, «για να μη θρηνήσουμε θύματα», όπως λένε τα μέλη του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σκιαθιτών «Οι δύο Αλέξανδροι», υπέβαλε στον Δήμο Σκιάθου, έγγραφο όπου εκθέτει το πρόβλημα και ζητάει να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες στην διασταύρωση της παραλιακής με την περιφερειακή οδό, στη διασταύρωση του Δέλτα, στην διασταύρωση των οδών Κοραή, νέας οδού και περιφερειακής, τη διασταύρωση οδού Παπαδιαμάντη και περιφερειακής και τέλος στη διασταύρωση Αγίου Φανουρίου και περιφερειακής οδού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου