ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ευχαριστεί για τη χρηματοδότηση έργων από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»

ο-δήμαρχος-σκοπέλου-ευχαριστεί-για-τη-770447

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή την πρόσφατη ένταξη δύο έργων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», απέστειλε ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης.

Πρόκειται για τα έργα «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Τ.Δ. Γλώσσας Σκοπέλου» και «Αντικατάσταση δικτύου αμιαντοσωλήνων οικισμού Νέου Κλήματος», συνολικού προϋπολογισμού 5.460.500€, η ολοκλήρωση των οποίων θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στις επιστολές εξαίρεται η συμβολή και η στήριξη όλων στην τελεσφόρηση των προσπαθειών του Δήμου για τη δρομολόγηση αυτών των σημαντικών παρεμβάσεων, καθώς, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σκοπέλου, “σηματοδοτούν και την επιστροφή στην «κανονικότητα» για τη Σκόπελο μετά τις δοκιμασίες των τελευταίων χρόνων, και εκφράζεται η σιγουριά και η ευχή ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί το ίδιο αποδοτικά και στο μέλλον”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου