ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καταγγελία για βιασμό Αυστραλής στη Σκιάθο

καταγγελία-για-βιασμό-αυστραλής-στη-σ-789589

Αιφνίδια τροπή πήραν προχθές οι διακοπές στη Σκιάθο για μία τουρίστρια υπήκοο Αυστραλίας. Η Αυστραλή κατήγγειλε ότι μετά από γλέντι δύο ημεδαποί από την Χαλκίδα, επίσης τουρίστες στο νησί του Παπαδιαμάντη, ηλικίας περίπου 30 ετών, την απομόνωσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και τη βίασαν από κοινού.

Η τουρίστρια βρέθηκε προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες να καλεί σε βοήθεια την Αστυνομία σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών. Ο ένας ημεδαπός παρέμενε στο δωμάτιο όταν η Αστυνομία έσπευσε στον τόπο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν στη συνέχεια και συνέλαβαν και τον δεύτερο δράστη.

Οι δύο ημεδαποί αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, καθώς η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν για τις πράξεις τους στην ανακρίτρια Βόλου και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους. Θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Βόλου εκ νέου αύριο Πέμπτη.

Οι κατηγορούμενοι πάντως, φέρονται να υποστηρίζουν ότι ό, τι συνέβη το βράδυ έγινε με τη συναίνεση της Αυστραλής. Ισχυρίζονται ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αυστραλή, η οποία είναι στην ίδια περίπου ηλικία με τους κατηγορούμενους της υπόθεσης, φέρεται να έκανε διακοπές στο νησί του Παπαδιαμάντη μόνη. Προχθές το βράδυ διασκέδαζε με φίλες της στο κέντρο του νησιού και με τους δύο κατηγορούμενους.

Σε κάποια στιγμή η παρέα φέρεται να αποχώρησε από κέντρο με σκοπό να επισκεφτεί άλλο κατάστημα όταν άγνωστο πώς ακριβώς η Αυστραλή έχασε τις φίλες της.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται τότε να την οδήγησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και στη συνέχεια να την εξανάγκασαν σε σεξουαλικές πράξεις.

Το ξημέρωμα βρήκε την τουρίστρια σοκαρισμένη. Η Αυστραλή κατήγγειλε ότι ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας βιασμού.

Υπέδειξε στους αστυνομικούς ως υπεύθυνους των πράξεων τους δύο ημεδαπούς από τη Χαλκίδα.

Για την υπόθεση το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου σχημάτισε δικογραφία, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να προκύψουν στην πορεία της ανάκρισης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου