ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δωρεάν τρόφιμα σε τριάντα οικογένειες της Αλοννήσου

δωρεάν-τρόφιμα-σε-τριάντα-οικογένειε-800641

Τριάντα συνολικά οικογένειες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, θα στηρίξει το Κέντρο Κοινότητας Αλοννήσου. Η δράση του Κέντρου Κοινότητας αποσκοπεί στη συγκέντρωση και διάθεση τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για νοικοκυριά και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας. Η τροφοδοσία εξασφαλίζεται από δωρεές τοπικών και μη επιχειρήσεων, από επιχειρηματικούς ομίλους, φορείς και πολίτες.

Σκοπός της δράσης είναι η παροχή ειδών άμεσης ανάγκης και καθημερινής χρήσης σε τακτική βάση σε τουλάχιστον τριάντα οικογένειες, άτομα, κατοίκους του Δήμου Αλοννήσου. Η συγκέντρωση και διανομή βασικών αγαθών θα πραγματοποιείται στο γραφείο του Κέντρου Κοινότητας Αλοννήσου, το οποίο βρίσκεται στο Δημαρχείο Αλοννήσου ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Στο πλαίσιο της δράσης θα παρέχονται τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, νωπά τρόφιμα, εφόσον υπάρχουν κατάλληλες υποδομές και εξοπλισμός που θα διασφαλίζει την ποιότητα, τη διατηρησιμότητα και την καλή τους κατάσταση από άποψη υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις σχετικές υγειονομικές διατάξεις. Τα είδη θα διανέμονται δωρεάν σε κάθε δικαιούχο, μία φορά τον μήνα.

Η προσέλευση των δικαιούχων θα πραγματοποιείται μία φορά τον μήνα και το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας είναι 08.00 – 16.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου