ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι 13χρονος ενώ έπαιζε

τραυματίστηκε-σοβαρά-στο-κεφάλι-13χρον-801762

Περιπετειώδη κατάληξη είχαν οι διακοπές για μία οικογένεια Ελλήνων που κατοικεί στη Γερμανία, η οποία έκανε διακοπές στη Σκόπελο. Προχθές το απόγευμα το 13χρονο αγοράκι της τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έπαιζε.

Άγνωστο πώς συνέβη ακριβώς και υπό ποιες συνθήκες, ο 13χρονος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φέρεται να έπεσε από ύψος και να τραυματίστηκε στον αυχένα.

Ακολούθησαν απερίγραπτες στιγμές αγωνίας. Η οικογένεια μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας του νησιού και επιτόπου δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εντούτοις, ο μικρούλης είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαίο και σκόπιμο να λάβει νοσοκομειακή περίθαλψη.

Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου. Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής περιπολικό σκάφος πραγματοποίησε τη διακομιδή του παιδιού στον Βόλο.

Ο μικρούλης παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του Αχιλλοπουλείου αντιμετώπισαν το περιστατικό δίνοντας προτεραιότητα και μεγάλη φροντίδα στο αγγελούδι.

Ο μικρούλης είναι καλά στην υγεία του και παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο για λόγους πρόληψης.

Διακομιδή 90χρονης

Επισημαίνεται ότι με λιμενικό σκάφος διακομίστηκε στον Βόλο και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μία 90χρονη κάτοικος Σκοπέλου, η οποία υπέστη παθολογικό επεισόδιο. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε επίσης στο Αχιλλοπούλειο όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου