ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο οδηγός λεωφορείου στη Σκιάθο με τα φιλόζωα αισθήματα μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

ο-οδηγός-λεωφορείου-στη-σκιάθο-με-τα-φι-803034

Ενθουσιώδη σχόλια συγκεντρώνει η φωτογραφία τρισχαριτωμένου σκύλου που βρίσκεται κοντά στον οδηγό λεωφορείου, απολαμβάνοντας την δροσιά του κλιματιστικού, αντί να είναι εκτεθειμένος στην καλοκαιρινή ζέστη. Ο Μάρλει, όπως είναι το όνομα του σκύλου, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του διαδικτύου, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς η φωτογραφία του έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας πάνω από 8.000 likes, ενώ περίπου 2.000 χρήστες συνεχάρησαν τον οδηγό για την καλή του πράξη.

«Oδηγός τοπικού λεωφορείου παίρνει μαζί του τον τετράποδο αδέσποτο φίλο του λόγω καύσωνα, ώστε να αράζει χαλαρός στο air condition. Mεγάλος μάγκας και πολύ φίλος μου», ήταν το σχόλιο της φωτογραφίας στο Facebook. Οσο για την ταυτότητά του, ένας χρήστης του Facebook ανέφερε πως «τον λένε Μάρλει και κάνει καθημερινά δρομολόγια με το λεωφορείο στη Σκιάθο».

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον φιλόζωο Ηλία Αραρά, ιδιοκτήτη λεωφορείου που εξυπηρετεί τη γραμμή Σκιάθου – Κουκουναριών, ο οποίος φροντίζει με πολύ αγάπη τον σκύλο, που φιγουράρει πλέον στο διαδίκτυο. Ο Μάρλει είναι αρκετές φορές συνοδηγός και συνεπιβάτης στην ίδια διαδρομή, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον και τα χάδια των επιβατών, διότι είναι πολύ κοινωνικός.

Ο Μάρλει είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τον οδηγό και γι’ αυτό τον λόγο «τον παίρνω μαζί μου ορισμένες φορές» όπως ανέφερε ο κ. Αραράς, ο οποίος φροντίζει με την ίδια αγάπη τα σκυλιά του και είναι γνωστός στο νησί για τα φιλόζωα αισθήματά του.

Η φωτογραφία του χαριτωμένου σκύλου που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας θραύση, αναδεικνύει το φιλόζωο πρόσωπο της Σκιάθου, τη διάθεση φροντίδας των ζώων, που δημιουργεί θετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες. Το χαριτωμένο σκυλάκι απαθανάτισε στο λεωφορείο επιβάτης, και στη συνέχεια ανάρτησε την φωτογραφία, συγχαίροντας τον ιδιοκτήτη του λεωφορείου για την πρωτοβουλία του.

Με ανάλογη διάθεση σχολίασε, εξάλλου, τη συγκεκριμένη εικόνα ο αντιδήμαρχος Σκιάθου Κώστας Γιαννίτσης, ο οποίος υπογράμμισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν χάνουμε την ανθρωπιά μας, που εξακολουθούμε να είμαστε άνθρωποι, που αγαπάμε τα ζώα και προσπαθούμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, δίνοντας το καλό παράδειγμα».

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν φιλόζωοι όπως ο κ. Αραράς, ο οποίος εκφράζει την ανθρωπιά και την ευαισθησία του απέναντι στα ζώα. «Είναι σημαντικό, τόνισε, να μοιραζόμαστε τον κόσμο με τα ζωάκια, δίνοντάς τους αγάπη και φροντίδα».

Ο Δήμος Σκιάθου, εξάλλου, έχει αναπτύξει πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες για την προστασία των αδέσποτων του νησιού, υιοθετώντας προγράμματα στείρωσης, ενώ παράλληλα έχει ληφθεί μέριμνα και για την εξασφάλιση τροφής, καθώς έχουν τοποθετηθεί, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, δοχεία με φαγητό, σε διάφορα σημεία του νησιού.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου