ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

σειρά-πολιτιστικών-εκδηλώσεων-στηρί-804452

Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στη Μαγνησία με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων από αύριο Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει την πραγματοποίηση του τουρνουά μπάσκετ στο Βελεστίνο, του 4ου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Αλοννήσου, της πολιτιστικής εκδήλωσης στα Άνω Λεχώνια, της εκδήλωσης –συναυλίας στην Κριθαριά και του 5ου διεθνούς φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Νέας Αγχιάλου.

«Οι εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουμε με Δήμους, Συλλόγους και φορείς του Νομού μας συνεχίζονται και το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία. Δίνουμε έτι την ευκαιρία και στους επισκέπτες που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας και τον ορεινό όγκο, να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμα μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και στηρίζουμε εμείς ως Περιφέρεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Οι διοργανώσεις

Συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, o Σύλλογος των Εν Θεσσαλία Οξυωτών «Η ΟΞΥΑ» Ν. Αγχιάλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν το 5ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Νέας Αγχιάλου.

Την ίδια ημέρα, ο Χορευτικός Όμιλος Άνω Λεχωνίων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν την πολιτιστική εκδήλωση «Συ που σέρνεις τον χορό», που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου των Άνω Λεχωνίων.

Από μεθαύριο Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 έως την Τρίτη 10 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν το 4ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Αλοννήσου που θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο.

Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός & Αλιευτικός Σύλλογος Κριθαριάς «Ο Νέος Απόστολος» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν την εκδήλωση -συναυλία με ποπ τραγουδιστή που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του οικισμού Κριθαριάς μεθαύριο Σάββατο 7 Ιουλίου 2018.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τέλος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο από τις 9 έως 15 Ιουλίου 2018.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου