ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θερμή υποδοχή των ηθοποιών του «Τατουάζ» στη Σκόπελο

θερμή-υποδοχή-των-ηθοποιών-του-τατου-814750

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί και τη φιλοξενία των ντόπιων αναχώρησαν την περασμένη Τετάρτη από τη Σκόπελο οι παραγωγοί, οι τεχνικοί και οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ».

Η πολυμελής ομάδα 25 ατόμων πραγματοποίησε αποχαιρετιστήριο δείπνο στο ρεστοράν «Λα τάνα» της Σκοπέλου, με τον ιδιοκτήτη Βασίλη Κούβαρη και τη σύζυγό του, την αντιδήμαρχο Μάχη Κλωνάρη, να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή σε όλο το τιμ. Εκπληξη της βραδιάς η τούρτα γενεθλίων και τα κεράκια που έσβησε η εορτάζουσα ηθοποιός Χρύσα Παππά, η οποία δέχτηκε τις ευχές όλων των παριστάμενων.

Η βραδιά που διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συντελεστές της σειράς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με πολύ μεγάλη ευγένεια στο αίτημα των θαμώνων του ρεστοράν για αναμνηστικές σέλφι και αυτόγραφα από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Το τηλεοπτικό συνεργείο βίωσε από την πρώτη στιγμή τη θερμή σκοπελίτικη φιλοξενία και γεύτηκε τοπικές λιχουδιές για το καλωσόρισμα. Την πολυμελή ομάδα υποδέχτηκε η αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη, η οποία έδωσε όλες τις πληροφορίες που ήταν αναγκαίες για τη διαμονή τους στο νησί.

Το συνεργείο πραγματοποίησε γυρίσματα σε μπαρ και σε καφέ της Σκοπέλου, ενώ μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συνεταιρισμού Γυναικών Γλώσσας, που πρόσφεραν τοπικές λιχουδιές και τα παραδοσιακά χαμαλιά, που εναρμονίζονταν πλήρως με τη σκηνή του γάμου που γυρίστηκε στον Αϊ-Γιάννη στο Καστρί.

«Ηταν όλοι πάρα πολύ ευγενικοί και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το νησί. Υποσχέθηκαν ότι θα ξανάρθουν» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Μάχη Κλωνάρη, η οποία δήλωσε ότι «περιμένουμε εναγωνίως να δούμε στην τηλεόραση τα πλάνα που γυρίστηκαν στη Σκόπελο».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου