ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενας Σκοπελίτης στο «Τατουάζ»

ενας-σκοπελίτης-στο-τατουάζ-818355

Τοπικό χρώμα και άρωμα Σκοπέλου έχουν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ», στα οποία συμμετείχε ο Χρήστος Ακριβόπουλος, υπάλληλος του Δήμου Σκοπέλου, με αγάπη στο θέατρο και την υποκριτική τέχνη. Ο δημοτικός υπάλληλος συμμετείχε στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν προχθές στον Αϊ-Γιάννη στο Καστρί, και δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία που βίωσε, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες στο facebook, με τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς που προβάλλεται στον Alpha.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο Χρήστος Ακριβόπουλος εργάζεται στο Πρωτόκολλο, τη Γραμματεία Δημάρχου, είναι ανταποκριτής του ΟΑΕΔ και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Ανατρέχοντας στα θεατρικά του ενδιαφέροντα, ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Αρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο από το σχολείο. Για κάποιο διάστημα έκανα μια παύση και ξαφνικά μού έγινε προχθές πρόταση από τη βοηθό σκηνοθέτη, με τη σύμφωνη γνώμη του σκηνοθέτη, να συμμετάσχω ενσαρκώνοντας τον ιερέα στη σκηνή του γάμου που γυρίστηκε στον Αϊ-Γιάννη στο Καστρί».

Από ένα νεύμα της τύχης, ο δημοτικός υπάλληλος της Σκοπέλου βρέθηκε στον χώρο των γυρισμάτων και την καλλιτεχνική δράση με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ανδρέα Γεωργίου, «ψυχή» του σίριαλ. Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία που αποκόμισε, ενώ αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια στους συντελεστές, οι οποίοι είναι συνεργάσιμοι και πολύ φιλικοί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η υποκριτική τέχνη και η ενασχόληση με το θέατρο είναι αγαπημένα πεδία για τον ίδιο, δεδομένου ότι είχε συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις στη διάρκεια της σχολικής του ζωής, ενώ ήταν μεταξύ των τριών μαθητών του γυμνασίου Σκοπέλου που είχαν βραβευτεί από το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, για το έργο που είχε ανέβει στο σχολείο με την επιμέλεια της φιλολόγου Μαργαρίτας Παπαϊωάννου.

Ο Χρήστος Ακριβόπουλος είναι το πρόσωπο της ημέρας στο νησί λόγω της συμμετοχής του στα πολύωρα γυρίσματα του «Τατουάζ», δίπλα σε γνωστούς ηθοποιούς, ενώ όπως επισημαίνει «είναι πολύ ευχάριστη η εμπειρία που βίωσα».

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και πρωταγωνιστούν οι: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ανδρέας Γεωργίου, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Αγγελόπουλος, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ελενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Ελενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη. Τον ρόλο του Παύλου Μελά ενσαρκώνει ο Γιώργος Παρτσαλάκης, τον ρόλο της Μαργκός Νίβεν η Κοραλία Καράντη και τον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή ο Απόστολος Γκλέτσος. Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η «Make It Productions».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου