ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καλλιτεχνική απόβαση στη Σκόπελο

καλλιτεχνική-απόβαση-στη-σκόπελο-820431

Στο επίκεντρο του καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η Σκόπελος, η οποία προσελκύει μεγάλα ονόματα της εγχώριας και της διεθνούς show biz, αλλά και παραγωγές όπως το τηλεοπτικό «Τατουάζ» και το κινηματογραφικό «Μάμα μία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, η ομάδα παραγωγής και οι συντελεστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς αναμένεται να βρίσκονται τις επόμενες μέρες στη Σκόπελο για γάμους και χαρές, με φόντο το γραφικό εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη στο Καστρί. Συγκεκριμένα, θα γυριστούν σκηνές στο νησί από ξηράς και δια θαλάσσης με φουσκωτά σκάφη, προκειμένου να μεταφερθούν ηθοποιοί και τεχνικοί στις περιοχές του νησιού στις οποίες θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα.

Στο μεταξύ, το καστ της σειράς «Τατουάζ» θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ αναμένονται και νέες εκπλήξεις αλά… «Μάμα μια» προσεχώς.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τοπία της Σκοπέλου θα πρωταγωνιστήσουν, όπως όλα δείχνουν, και στο δεύτερο μέρος της διάσημης ταινίας «Μάμα μια», παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα δεν πραγματοποιήθηκαν σε ελληνικό έδαφος. Πρόθεση της εταιρείας παραγωγής είναι να πραγματοποιηθούν γυρίσματα και στο νησί της Σκοπέλου, προκειμένου να συνδέσουν το πρώτο και το δεύτερο μέρος της ταινίας, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η κινηματογραφική κάμερα θα «ταξιδέψει» από την Κροατία, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής, στη Σκόπελο, για να αποτυπώσει τον πλούτο των εικόνων και τις εναλλαγές πράσινου και γαλάζιου, που προσφέρει το τοπίο. Ο χρόνος διεξαγωγής των γυρισμάτων δεν είναι ακόμη γνωστός, αλλά η πρόθεση της εταιρείας παραγωγής είναι δεδομένη.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σκοπέλου, Χρήστο Βασιλούδη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι «είναι είναι ένας καλός τρόπος για να προβληθούν οι ομορφιές της Σκοπέλου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου