ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επίσκεψη επαγγελματιών του τουρισμού και δημοσιογράφων στην Αλόννησο

επίσκεψη-επαγγελματιών-του-τουρισμο-826361

Με τη στήριξη του Δήμου Αλοννήσου ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 28 Μαΐου, τριήμερη προγραμματισμένη επίσκεψη πολυμελούς ομάδας επαγγελματιών του Τουρισμού και δημοσιογράφων στην Αλόννησο, που οργάνωσε ο έγκριτος ταξιδιωτικός οργανισμός Sunvil.

Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωποι επιλεγμένων έγκριτων ταξιδιωτικών πρακτορείων, κορυφαία στελέχη του Sunvil και ταξιδιωτική συντάκτρια του πλέον καθιερωμένου Travel Weekly που διαμορφώνει την τάση στον Τουρισμό και το ταξίδι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον προορισμό, τις μαγευτικές παραλίες, την τοπική κουζίνα και τα γραφικά χωριά, με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων και την περαιτέρω σύσφιξη του προορισμού με την Βρετανική αγορά.

«Με την πρωταγωνιστική συμβολή των επαγγελματιών του τόπου, χτίζουμε, διατηρούμε και εξελίσσουμε ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικά άρτιο «προϊόν» που προβάλλουμε στοχευμένα και συστηματικά. Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι έγκριτοι συντελεστές της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας όπως ο Sunvil, αλλά και μικροί σπεσιαλίστες, στρέφουν το βλέμμα τους στην Αλόννησο» δήλωσε ο δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Πέτρος Βαφίνης που μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρία Hellenic Seaways για την κάλυψη της μετακίνησης των συμμετεχόντων στον προορισμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου