ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δωρεάν εμβολιασμός των κατοίκων από το Κέντρο Υγείας Σκιάθου

δωρεάν-εμβολιασμός-των-κατοίκων-από-τ-39999

Με γνώμονα την παραδοχή «Η δύναμη της πρόληψης για καλή υγεία», η Ομάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Σκιάθου διοργανώνει μια σειρά από δράσεις την προσεχή εβδομάδα, από σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου έως την Παρασκευή 27 Απριλίου με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσεων, τη Δευτέρα 23 Απριλίου διοργανώνεται ενημέρωση των κατοίκων του νησιού εντός του Κέντρου Υγείας.

Αύριο Τρίτη 24 Απριλίου ακολουθεί ομιλία του παιδιάτρου κ. Σταμούλη στους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, και την επομένη, Τετάρτη 25 Απριλίου, ανάλογη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στους γονείς των μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίου Λυκείου Σκιάθου.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 26-27 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό παιχνίδι στους μαθητές Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ των δημοτικών σχολείων Σκιάθου από τους επαγγελματίες υγείας της Ομάδας Υγείας του Κέντρου Υγείας Σκιάθου

«Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό των ανθρώπων, ενώ η συμβολή της πρόληψης στην κατάκτηση και τη διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου υγείας είναι καθοριστική. Για αυτό, ενημερωνόμαστε έγκαιρα, αξιόπιστα και ολοκληρωμένα» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Με αφορμή τις παραπάνω δράσεις διατυπώνονται ευχαριστίες «σε όσους υποστήριξαν αυτή τη προσπάθεια, τους Διευθυντές των Σχολείων της μαθητικής μας κοινότητας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών καθώς και τους χορηγούς για τα αναλώσιμα που χρειαστήκαμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου