ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρεμιέρα πτήσεων στις 2 Μαΐου στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

πρεμιέρα-πτήσεων-στις-2-μαΐου-στο-αεροδ-68633

Με τους πρώτους Βρετανούς επισκέπτες της νέας τουριστικής σεζόν

Με θετικούς οιωνούς ανοίγει στις 2 Μαΐου ο κύκλος πτήσεων από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, το οποίο θα υποδεχτεί σύντομα τους πρώτους Βρετανούς τουρίστες, που θα ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ με την «Τόμας Κουκ».

Η φετινή αεροπορική κίνηση αναμένεται να κυμανθεί στα περσινά επίπεδα, με ενδεχόμενη μικρή αύξηση από το εξωτερικό.

Στο μεταξύ, προστίθενται δύο καινούργιοι αεροπορικοί προορισμοί, από το Πόζναν της Πολωνίας και το Στάβαγκερ της Νορβηγίας. Η καινούργια απευθείας γραμμή από Πόζναν ανοίγει στις 2 Ιουνίου και η αντίστοιχη από Νορβηγία στις 19 Μαΐου.

Η γενική εικόνα είναι ικανοποιητική, τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό είναι ενθαρρυντικά και
σύμφωνα με την δήλωση του airport manager Στέφανου Λαμπρόπουλου, το αεροδρόμιο της Σκιάθου αποτελεί σημαντική πύλη εισόδου για τις Βόρειες Σποράδες.

Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, προγραμματίζονται σειρά εργασιών ανακαίνισης από την Frapport Greece, προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική εικόνα του αεροδρομίου της Σκιάθου.

Το παλιό τέρμιναλ αλλάζει όψη και στο καινούργιο, αντίστοιχα, προβλέπεται ανακαίνιση στους χώρους υγιεινής. Στόχος των παρεμβάσεων είναι να καταστούν και οι δύο χώροι λειτουργικοί, ενώ σύμφωνα με το πλάνο, το παλιό τέρμιναλ θα εξυπηρετεί το κοινό στη διάρκεια του χειμώνα, από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Μάιο, ενώ παράλληλα θα ανακαινιστεί πλήρως και ο πυροσβεστικός σταθμός του αεροδρομίου.

Στόχος των υπευθύνων της Frapport Greece είναι το αεροδρόμιο της Σκιάθου να καταστεί λειτουργικό για όλους και να αποτελέσει, παράλληλα, πόλο έλξης για τους τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου