ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκ νέου δήμαρχος ο Ν. Πλωμαρίτης

εκ-νέου-δήμαρχος-ο-ν-πλωμαρίτης-482230

Αναμέτρηση για γερά νεύρα

Για γερά νεύρα ήταν η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Σκιάθου. Το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα δίνει το «πράσινο φως» στον νυν δήμαρχο Νίκο Πλωμαρίτη να συνεχίσει το έργο του και την επόμενη τετραετία. Ο νικητής των εκλογών συγκέντρωσε ποσοστό 51,78% έναντι 48,22% του πρώην δημάρχου Δημήτρη Πρεβεζάνου.

Μάχη στήθος με στήθος

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί συνόδευσαν την εκ νέου εκλογή του δημάρχου Σκιάθου Νίκου Πλωμαρίτη, ο οποίος έλαβε την πρώτη θέση στη χθεσινή, τελική αναμέτρηση για τον Δήμο Σκιάθου. Δεκάδες ψηφοφόροι του επικεφαλής του συνδυασμού «Σκιάθος – έργα – ανάπτυξη εμπιστοσύνη» γέμισαν ασφυκτικά το εκλογικό του κέντρο νωρίς το απόγευμα, αναμένοντας με αγωνία το αποτέλεσμα της κάλπης. Μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη κυριολεκτικά στήθος με στήθος, επικράτησε πανηγυρικό κλίμα που διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μιλώντας στον «Τ» ο κ. Πλωμαρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το 2006 μαζί με την ομάδα που μου συμπαραστέκεται, καταφέραμε και γκρεμίσαμε τις οικογενειοκρατίες της Σκιάθου. Το 2010 με την ίδια ομάδα και το λογότυπο «Εργα-ανάπτυξη-εμπιστοσύνη» καταφέραμε να μηδενίσουμε τις δόλιες και ανίερες πολιτικές συμμαχίες, που μόνο σκοπό είχαν προσωπικά οφέλη. Από σήμερα η Σκιάθος συνεχίζει ενωμένη με όλες τις δυνάμεις της, καταβάλλοντας από κοινού κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο αύριο οι απόγονοί μας».

Ο νικητής των εκλογών στον Δήμο Σκιάθου επανέλαβε ότι «πάνω απ’ όλα είναι η ενότητα, η διαφάνεια και αξιοκρατία χωρίς δόλιες μεθόδους» για να προσθέσει: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Σκιαθίτες, τους συμπολίτες μου, για το εκλογικό αποτέλεσμα, διότι με έκριναν επειδή με γνωρίζουν. Με έκριναν βάσει της πραγματικής μου εικόνας, χωρίς να λάβουν υπόψη την εικόνα που έδωσαν ορισμένα ΜΜΕ και το διαδίκτυο».

Καμία δήλωση προς το παρόν

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σκιάθος ώρα ευθύνης» Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση, δεν προέβη σε καμία δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Σκιάθου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες θα εκδώσει γραπτή ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου