ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκοπελοχριστούγεννα στην παραλία του νησιού

σκοπελοχριστούγεννα-στην-παραλία-το-202837

Θεσμό αποτελούν, πλέον, τα Σκοπελοχριστούγεννα, που γιορτάζονται με σειρά εκδηλώσεων στο συγκεκριμένο νησί των Βορείων Σποράδων. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ΚΑΠΗ της παραλίας της Σκοπέλου, διοργανώνεται από τον δήμο και τη δημοτική κοινότητα Σκοπέλου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου, τις σχολικές μονάδες Σκοπέλου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μπουφές με γλυκίσματα και λιχουδιές, προσφορά του ΚΑΠΗ, των συλλόγων και καταστηματαρχών της παραλίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, 12.00 – 19.00, πραγματοποιείται χριστουγεννιάτικο παζάρι από τους συλλόγους, 12.30 – 13.30 μουσικοκινητικά δρώμενα από το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου, 14.00 – 16.00, ακολουθεί μοντέρνο χορευτικό και επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από τα παιδιά του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου.

Στις 16.00 – 17.00 σειρά έχουν διαδραστικά παιχνίδια από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου, και στις 17.30 φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου και άφιξη του Άη Βασίλη με δώρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου